888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Groupe Bernard Tapie saavutas kokkuleppe DOJ'ga

  • Brett ColsonBrett Colson
Full Tilt, GBT, DOJ

Vastavalt teisipäeval avaldatud Subject:Poker raportile on Groupe Bernard Tapie (GBT) ja Ameerika Ühendriikide Justiitsministeerium (DOJ) saavutamas kokkulepet, mis peaks viimaks võimaldama Full Tilt pokkeritoa kontodele jäätunud rahade väljamaksmist kõikidele mängijatele üle maailma.

See kokkulepe aitab Tapie ettevõttel jätkata Full Tilt'i omandamist ning ootab tänasel päeval pokkeritoa aktsionäride nõusolekut ettevõtte müügiks. Kui nõusolek saadakse, siis DOJ'ga saavutatud diil ka alustada väljamaksete tegemist. Erinevatel hinnangutel on mängijatel Full Tilt'is "kinni" 110 kuni 330 miljonit dollarit.

Tuginedes mitmetele allikatele väitis Subject:Poker, et Tiltware osanikele saadeti ettevõtte juhi Ray Bitar'i poolt e-kiri, kus ta kinnitas oma heameelt saavutatud põhimõttelise kokkuleppe üle DOJ ja GBT vahel, mis puudutab Full Tilt Poker'iga seotud ettevõtte omandamist ning mille õnnestumisel muutuks väljamaksete tegemise eest vastutavaks Tapie firma.

Kuigi Full Tilt'iga seotud sündmuste arengust ei olnud pikka aega midagi kuulda, tähendab see uudis kindlasti head selle pokkeritoa mängijatele ning annab neile tublisti lootust. Tervet Subjet:Poker artiklit saad lugeda siin.

Mida Sa arvad?