Groupe Bernard Tapie saavutas kokkuleppe DOJ'ga

Full Tilt, GBT, DOJ

Vastavalt teisipäeval avaldatud Subject:Poker raportile on Groupe Bernard Tapie (GBT) ja Ameerika Ühendriikide Justiitsministeerium (DOJ) saavutamas kokkulepet, mis peaks viimaks võimaldama Full Tilt pokkeritoa kontodele jäätunud rahade väljamaksmist kõikidele mängijatele üle maailma.

See kokkulepe aitab Tapie ettevõttel jätkata Full Tilt'i omandamist ning ootab tänasel päeval pokkeritoa aktsionäride nõusolekut ettevõtte müügiks. Kui nõusolek saadakse, siis DOJ'ga saavutatud diil ka alustada väljamaksete tegemist. Erinevatel hinnangutel on mängijatel Full Tilt'is "kinni" 110 kuni 330 miljonit dollarit.

Tuginedes mitmetele allikatele väitis Subject:Poker, et Tiltware osanikele saadeti ettevõtte juhi Ray Bitar'i poolt e-kiri, kus ta kinnitas oma heameelt saavutatud põhimõttelise kokkuleppe üle DOJ ja GBT vahel, mis puudutab Full Tilt Poker'iga seotud ettevõtte omandamist ning mille õnnestumisel muutuks väljamaksete tegemise eest vastutavaks Tapie firma.

Kuigi Full Tilt'iga seotud sündmuste arengust ei olnud pikka aega midagi kuulda, tähendab see uudis kindlasti head selle pokkeritoa mängijatele ning annab neile tublisti lootust. Tervet Subjet:Poker artiklit saad lugeda siin.

VEEL LUGUSID

Other Stories