Homme selgub Eesti võistkondliku pokkerikarika võitja

Homme selgub Eesti võistkondliku pokkerikarika võitja 0001

Homme, 26. novembril kell 11:00 algab Tallinna keskväljakul asuvas kohvikus Wabadus 2011. aasta Eesti pokkeriklubide võistkondlik karikaturniir, mille korraldab Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon (ETPF) koostöös ürituse peasponsori, Olympic-Online pokkeritoaga.

ETPFi liikmesklubidele mõeldud turniiril osaleb 12 võistkonda, kes on jagatud kahte kuueliikmelisse alagruppi. Igas tiimis on viis liiget ning mängitakse võistkond võistkonna vastu heads-up formaadis sarnaselt võistkondlikele malevõistlustele. Kõikides meeskondades peab olema vähemalt üks naismängija.

23. novembril toimunud loosimise tulemusena on võistkonnad paigutatud alagruppidesse järgnevalt:

Grupp AGrupp B
All-linn 2All-linn 1
Pokernews 1Pokernews 2
Viljandi 1Viljandi 2
Pokkerikool 1Pokkerikool 2
Nemesis 2Nemesis 1
InsomniaOlympic

Mõlema alagrupi kaks parimat pääsevad poolfinaali, mille võitjad kohtuvad omavahel finaalis. Kui alagrupiturniire ja poolfinaale mängitakse omapärases kombinatsioonis live- ja online mängust (mängijad istuvad füüsiliselt oma sülearvutitega pokkerilaudades, kuid kaardid jagatakse Olympic-Online pokkeritoas), siis finaal peetakse täielikult live’is.

Eesti võistkondliku pokkerikarikal osalemine on kõikidele võistlejatele tasuta ning võitjatiimi ootab auhinnaks sõit Leedus toimuvale Eesti-Leedu maavõistlusele pokkeris.

Lisaks pokkeriturniirile leiab 26. novembril aset ka klubide esindajate nõupidamine ning ETPFi aastagala ööklubis Vabank, kus jagatakse välja 2011. aasta Eesti pokkeriauhinnad.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories