Lühiuudistes: Full Tildi müük edeneb, värske info profilepingute kohta, film Devilfishist

J.P.Kelly

Tänastes lühiuudisest räägime Full Tildist ning selle müügist, kahe mängija PokerStarsi profilepingu lõppemisest ning ühest uuest PKR profimängijast, kurikuulsast UK pokkerihaist "Devilfishist" valmivast filmist ning PokerStarsi online-profitiimi ainukesest naismängijast.

Positiivsed arengud seoses Full Tildiga

Neljapäeval, 17. novembril avalikustati kokkulepe, mis võimaldab Groupe Bernard Tapie'l (GBT) omandada 80 miljoni dollari eest Full Tilt Poker (FTP). Yahoo Finance andmetel lähevad Full Tildi varad esmalt USA Justiitsministeeriumi käsutusse, kes müüb need edasi Prantsuse investeerimisfirmale.

Leping vajab veel kahe kolmandiku FTP aktsionäride heakskiitu ning määrab, et selle jõustumisel maksaks USA Justiitsministeerium tagasi rahad USA mängijatele ning GBT jääks vastutavaks ülejäänud maailma mängijatele tasumise eest. USA mängijad peavad tulevikus tõenäoliselt ise pöörduma Justiitsministeeriumi poole, et oma raha viimaks kätte saada.

Taas on astutud suur samm selle suunas, et Full Tildi pokkeritoa kokkuvarisemisega tekkinud kriisi mängijatele soodsalt lahendada.

J.P. Kelly ja Juan Maceiras lahkuvad PokerStars'ist, Jake Cody tegi lepingu PKR-iga.

Sageli on räägitud, et PokerStarsi profitiimis on liiga palju mängijaid ning ohus on nende koht, kel ei ole viimasel ajal eriti palju säravaid tulemusi ette näidata.

Viimased lahkujad PokerStarsi profitiimist on kahekordne WSOP võitja J.P. Kelly (pildil) ning esimese Hispaania mängijana PokerStarsiga profilepingu sõlminud Juan Maceiras Lapido, kes on selle Lõuna-Euroopa suurriigi üks edukamaid pokkerimängijaid ning teeninud turniiridelt umbes 1,1 miljonit dollarit.

See-eest sõlmitakse aga pidevalt ka uusi lepinguid ning PKR pokkerituba andis just teada, et on oma tiimi lisanud Triple Crown võitja Jake Cody, kes hakkab neid esindama suurimatel turniiridel üle maailma. "Ma olen väga põnevil liitumise üle PKR profitiimiga," ütles Cody, kes on oma mängijakarjääri jooksul võitnud nii WSOP käevõru kui saavutanud esikoha EPT ja WPT põhiturniiril.

Film Devilfishist?

Dave “Devilfish” Ulliott’i viimane raamat tema elust pokkerimängijana võib saada filmiks, kinnitas Ulliott'i agentuur Poker Icons. Raamat pealkirjaga "The Life and Times of a Poker Legend" kujutab ilmekalt elukutselise pokkerimängija tormilist elu koos suurte tõusude ja langustega.

"Devilfish" oli kuni selle nädalani UK rahaliselt kõige edukam pokkerimängija, kellest just möödus tõeline "noor püss" Sam Trickett. Siiski on ta teeninud 6 miljonit dollarit auhinnaraha, võitnud WSOP käevõru ja WPT põhiturniiri ning osalenud mitmetes pokkeriteemalistes teleshow'des.

Lisaks sellele plaanib Ulliott täna abielluda. Oma parimad õnnesoovid saadab talle Londonist ka Tony G.

Saame tuttavaks PokerStarsi naismängijaga - Adrienne "talonchick" Rowsome

Kuid "Devilfish" pole seekord ainuke mängija, kes telepurki pääseb. Hiljuti valmis lühifilm Team PokerStars Online liikmest Adrienne "talonchick" Rowsome'ist, kes on selle maineka tiimi ainus naismängija. Film räägib Rowsome'e unikaalsest loost ning sellest, kuidas ta jagab oma elu tööterapeudi ametikoha ning pokkerimängija vahel.

Rowsome töötab oma erialal juba üheksandat aastat ning peab ennast pigem hobimängijaks, kellel on alates 2006. aastat olnud PokerStarsi Supernova VIP-staatus. Lisaks mitmetele kordaminekutele netipokkeris on naine cashinud näiteks kolmel järjestikusel WSOP põhiturniiril aastatel 2005-2007 ning olnud edukas ka WSOP Omaha-turniiridel. Vaadakem nüüd üheskoos, kellega tegemist:

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories