PokerStarsi rahalaudades saad osa miljonist dollarist!

PokerStarsi rahalaudades saad osa miljonist dollarist! 0001

10. aastapäeva rahalaudade kampaania raames pakub PokerStars mängijatele võimalust saada kümne päeva jooksul osa $1,000,000 väärtuses auhindadest. Igal rahalaudade limiidil PokerStarsi mängukliendis on liidrite edetabel ning tänu sellele on võimalus osaleda kõigil. Lihtsalt mängi kvalifitseeruva perioodi jooksul nii palju käsi kui suudad ning mängijad, kes teenivad enim VPPsid, saavad osa rahalistest auhindadest.

Mis on 10. aastapäeva rahalaudade liidrite edetabel:

23. novembrist 2. detsembrini toimub kehtib iga erineva panuselimiidi jaoks eraldi liidrite edetabel:

PokerStarsi rahalaudades saad osa miljonist dollarist! 101

Selle kampaania raames loevad kõik mängutüübid, võid mänguda studi, holdemit või omahat, edetabeli arvestusse lähevad kõik punktid.

Iga liidrite edetabel kestab 24 tundi ning seejärel tulemused nullitakse. Mängija, kes teenib igal panuselimiidil enim VPPsid, saab osa $50,000 suurusest auhinnafondist ning seda iga päev vastavalt alltoodud tabelile. Lisaks saavad kõik mängijad, kes lõpetavad liidrite edetabelis 1,000 parima seas pileti eksklusiivsele freerollile, mille auhinnafondis on $500,000.

Freeroll toimub 11. detsembril kell 19:30 EET. Piletid lisatakse kontole 8. detsembriks. Iga mängija saab võita ainult ühe piletii, olenemata mitu korda ta finišeerib esimese 1,000 parima seas. Pileteid pole võimalik rahaks vahetada, edasi anda ega müüa. Kasutamata piletid aeguvad pärast $500,000 freerolli algust.

PokerStarsi rahalaudades saad osa miljonist dollarist! 102

Auhinnad makstakse võitjatele mängupäevast 48 tunni möödudes. Võrdse arvu punktide korral jagatakse auhinnaraha võrdselt viiki jäänud mängijate vahel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories