PKR.com pakub Iirimaa WPT-le eksklusiivseid pakette

PKR Iiri WPT

PKR.com WPT toimub 2012. aastal esimest korda Iirimaal Dublinis ning kahe erineva kampaania kaudu on võimalik võita unikaalne $5000 WPT Experience pakett.

Iganädalane "PKR.com WPT Experience finaal" toimub esmaspäeviti kell 22:15 ning selle sisseost on $270. Kellele sisseostusumma aga liig suur tundub, võib proovida kätt erinevatel igapäevastel satelliitidel, mille sisseostud algavad vaid $2,90st ning seeläbi kvalifitseeruda iganädalasele finaalile. Nendel finaalsatelliitidel võidab üks mängija kahekümnest pokkeri boonuspaketi. Satelliitidega paralleelselt käib "PKR.com WPT Dublin Nights". Tegemist on öise $22 maksva kiirturniiriga, kus mängijad teenivad lisachippe igalt mängitud turniirilt, mida saab kasutada 18. detsembril toimuval freerollil. Freerolli parimaid lõpetajaid premeeritakse aga $5000 PKR.com WPT paketiga.

PKR.com WPT Ireland Experience

Iga paketi võitnud mängija saab unustamatu kogemuse võrra rikkamaks. Lisaks 2500 eurot maksvale PKR.com WPT Ireland põhiturniiri pääsmele kuuluvad paketti veel lahedad PKR.com'i poolt korraldatavad VIP peod ning sotsiaalsed üritused, nagu näiteks Jamesoni viskidegusteerimine, ekskursioon Guinnessi tehases, traditsiooniline Iiri pubi õhtu ja Ken Doherty piljardiöö.

PKR.com pakub Iirimaa WPT-le eksklusiivseid pakette 101

PKR.com WPT Ireland korraldatakse luksuslikus Citywest hotellis Dublinis ning see kestab 5.-8. jaanuarini.

Täpsema info mõlema kampaania kohta leiad PKR.com'i kodulehelt.

Kui Sul aga kontot PKR pokkeritoas veel ei ole, ava see kindlasti läbi PokerNewsi linkide, sest vaid nii saad boonuskoodi EEPN800 kasutades fantastilist esimese deposiidi boonust 120% kuni $800. Lisaks pakub PKR unikaalset 3D kogemust.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories