Pokkeriliiga "Kaheksajalg" võitis Veljo Raun

Veljo Raun

Populaarne PokerNewsi segamänguliiga "Kaheksajalg" sai pühapäeval väärilise lõpu, kui 8,5h väldanud 8-game mammutturniir päädis kahe tunnustatud segamängude spetsialisti - Imre Leiboldi ja Veljo Rauni - heads-up lahinguga. Seekord tõmbas pikema kõrre Imre, kuid edetabelis ta kõrgete kohtade osas kaasa ei rääkinud ning kindla liigavõidu võttis valitsev Eesti segamängumeister Veljo "Leon_Javur" Raun.

Veljo seeria oli väga muljetavaldav, kaheksast turniirist jõudis ta rahadesse neljal (limit holdem 1. koht, stud 3. koht, pot limit omaha 3. koht, 8-game 2. koht) ning kogus punkte viiel osavõistlusel. Konkurentsitult parim oli ta ka "skalbikütina", elimineerides turniiridel kokku 25 mängijat.

Kaheksajalg pokkeriliiga tulemused:

1. koht - Leon_Javur 19,1p
2. koht - ee-muzzle 14,4p
3. koht - heiks29 13,17p
4. koht - toonesepp 12,01p
5. koht - meelic 10,12p
6. koht - risti7 9,93p
7. koht - Kifaraa 9,49p
8. koht - rebasekene 9,32p

PokerNews autasustab Veljot võidukarikaga, PokerNewsi särgiga ning võimalusega osaleda PokerNewsi tiimis novembrikuises pokkerilahingus Olympic pokkeriklubi tiimi vastu*. Täname kõiki osalejaid ning kohtume järgmisel aastal "Veel üks kaheksajalg" segamänguliigas!

*särgi ja tiimis osalemisõiguse võitsid "Kaheksajala" kaheksa parimat PokerNews Turniiripokkeri Klubi liiget.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories