Mauri Dorbek sai Praha EPT-l 18. koha

Mauri Dorbek

Eestlane Mauri Dorbek (pildil) sai Prahas toimuval 5300-eurose osalustasuga PokerStars.com EPT põhiturniiril korraliku 18. koha, võites 20 000 eurot. Pärast teist päeva hoidis ta üheksandat kohta 360 400 punktiga ning jätkas head mängu ka kolmandal päeval. Selle lõpetas ta 508 000 punktiga, olles 31 allesjäänud mängija seas suuruselt 20. stäkk.

Turniiri neljandal päeval vajas Mauri siiski hädasti stäkilisa ning seda õnnestus tal ka vaikselt hankida. Alistanud {a-}{q-}-ga {a-}{7-}, õnnestus tal tõusta vahepeal koguni 1,35 miljoni punktini, mis oli juba üle keskmise. Paraku lõpetas Mauri kena mängu saatuslik käsi majaga neliku vastu, mida ta kirjeldas PokerNewsi foorumis järgmiselt:

"Kui toimus otsustav käsi, olid blindid 12K/24K, ante 3000. Tal oli minimaalselt rohkem kui mul. Paneb 51K, mul {a-Clubs}{q-Diamonds}, otsustasin callida, sest taga istus 2 väikest stacki blindil - äkki pushivad, siis easy call. Jäime siiski HU. Flop {q-Spades}{j-Clubs}{10-Diamonds}, mitte kõige parem, aga väärt callida flopi bet, mis oli 82K. Turn {q-Clubs}, tundub ilus. Vend paneb 182K. Siinkohal sain aru, et seal on ilmselt {10-}{10-} või {j-}{j-}, väga vähetõenäoline, et oleks {a-}{k-}. Callisin. River {j-Spades}. Bingo, kas ikka on?

Vend mõtleb ja läheb AI. Overbet AI !!! Ma mõtlesin ca. 10 minutit ja 2-3 minutit olin kindel, et foldin, sest vastas nelik. Lõpuks rääkisin ennast callima, mis oli väga suur viga ja loomulikult oli vastas {j-Hearts}{j-Diamonds} - nelik. Bye-Bye. Oleks elu parim fold olnud, aga ei tea, miks ennast callima sundisin.

Ma oskan ise ka sellist beti teha riveris, cashgames ülimalt standard ja reload, mis seal ikka. Lives tundub see kuidagi ebareaalne. Hetkel nagu kindel fold: ta ever-ever ei blufi seal ja isegi {q-} ilmselt võtaks valuet mingi 300K. No tead, tagantjärgi tarkus. Kõige valusam ongi see, et olin enam-vähem kaarte foldimas, kui miski hakkas sügelema. Arvan, et 90% mängijatest oleks sekundiga callinud. Aga noh, pettumus ühesõnaga."

722 alustajaga EPT põhiturniiri jätkas artikli ilmumise hetkel 16 mängijat ning juhtis päeva chipliidrina alustanud Patrick Renkers 3 279 000 nööbiga. Tuntuimatest tegijatest on mängus veel Nicolas Levi ja Chris Moorman ning EPT live-ülekanne jätkub Pokernews.com lehel. Mauriga saate vahetada muljeid meie pokkerifoorumis ning elada kaasa Raigo "hotcocacola" Aasmaale, kes on hetkel mängimas samuti Prahas toimuval 1650-eurose osalustasuga GSOP põhiturniiril.

PokerNews Eesti tänab Maurit ilusa mängu ning aktiivse kommenteerimise eest foorumis, mis pakkus meie lugejatele mitmeks päevaks palju põnevust!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories