Pokernews Triobet Cup 2011 võitis Rudi Reinkort

Kardivõistluse esikolmik

Pühapäeval leidis aset teist aastat järjest Pokernewsi ja Triobeti koostöös pokkerimängijatele vaheldust pakkuv kardivõistlus Pokernews Triobet Cup 2011, kus 15-osalejaga tugevas konkurentsis läbis finishijoone esimesena Rudi "RudiTurbo" Reinkort (pildil).

Võistlus algas soojendussõiduga ning pärast lühikest hingepausi toimusid kvalifikatsioonid, mille alusel selgusid seitse kõige kiirema ringiaja sõitjat, kes pääsesid otse finaali. Esimese ja viimasena otse finaali pääsenute ajad erinesid kõigest 0.69 sekundit ja nendeks sõitjateks osutusid stardijärjekorras: "RudiTurbo", eelmise aasta võitja "Villu", "Trolldad", "M2tu", "Proode", "Kuratlik" ja "ANZumon". Lisaks selgus kaheksas finalist B-finaalist, kus teistest kiirem oli "Investor39".

Finalistid stardijärjekorras vasakult paremale
Finalistid stardijärjekorras vasakult paremale
B-finalistid stardijärjekorras vasakult paremale
B-finalistid stardijärjekorras vasakult paremale

Finaal kujunes esikohalt startinud Rudi triumfeerides, kes pääses rohelise tule süttides hästi minema ning suutis juba poole ringiga silmnähtava eduseisu saavutada, mis kujunes lõpuks teise koha ees 18 sekundile. Suurem heitlus käis teiste poodiumi kohtade nimel, kus viiendalt positsioonilt startinud Kristo Proode suutis tõusta teisele kohale ning kolmandana lõpetas taas poodiumil eelmise aasta võitja Villu Harjo.

Pokernews Triobet Cup 2011 karikas
Pokernews Triobet Cup 2011 karikas

Esikolmikut autasustas Triobet Kardikeskus medalitega ning võitjat motospordis traditsiooniliselt šampusega. Triobet pokkerituba premeeris lisaks parimaid pokkeriteemaliste auhindadega.

1. koht "RudiTurbo" - auhinnaks medal ja karikas + Triobet Live pilet väärtusega 70 eurot + Triobet chipikohver + šampus
2. koht "Proode" - auhinnaks medal + 10-eurone boonuskaart + Triobet T-särk + Triobeti mängukaardid
3. koht "Villu" - auhinnaks medal + 10-eurone boonuskaart + pokkeriõpik + Triobeti mängukaardid

Eraldi auhinnana teenis "RudiTurbo" veel 10-eurose Triobeti boonuskaardi kõige kiirema ringiaja sõitjana (35.92 sek), mis kardikeskuse kõigi aegade edetabelis andis tema kaalus viienda tulemuse. Naljaviluks sai pokkeriteemalised sokid ning Triobeti 5-eurose boonuskaardi "M2tu", kes sõitis esimesena täissekundis ringiaja 39:00. "M2tu" teenis ka teise Triobeti 5-eurose kinkekaardi "mullipoisina", sest jäi esimesena poodiumi kohast ilma. Parimale naissõitjale oli välja pandud 35-eurone pokkeri live-turniiri pilet, kuid kahjuks ühtegi õrnema soo esindajat võistlusrajale ei tulnud.

Täname Triobet Eestit, kes pani välja auhinnad ning andis osalejatele mõnuse 30% soodustuse. Ürituse kõik pildid leiad Pokernews Eesti facebooki lehelt, mis asub siin. Soovime palju õnne võitjatele ja kohtume juba Pokernews Triobet Cup 2012 kardivõistlusel!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories