Triobeti Jõululiigas 11 000 euro väärtuses lisaauhindu!

Triobet

Triobeti pokkerituba kutsub oma mängijaid sisustama pimedaid detsembriõhtuid põnevas Jõululiigas, mille parimaid ootab 11 000 euro väärtuses lisaauhindu!

Triobeti Jõululiiga neli parimat võidavad unelmate jalgpallireisi Hispaania La Liga tippmatšile FC Barcelona ja Real Madridi vahel. El Clásico nime all tuntud suur vastasseis leiab aset 22. aprillil Barcelonas Euroopa suurimal staadionil Camp Nou ning 1500 eurot maksvasse auhinnapaketti kuulub lisaks mängu piletitele ka 350 eurot reisikulude katteks ning majutus kolmeks ööks viisakas Montblanc 3*** hotellis.

Jõululiigas kohtadele 5-20 jäänud võistlejad mängivad omavahel viiendal jaanuaril kell 20:30 toimuval 3500-eurose auhinnafondiga freerollil ning need, kes lõpetasid 21-50 kohal, lunastavad pileti samal ajal toimuvale €1500 freerollile. Auhinnaraha teenivad mõlema Triobeti pokkeritoas toimuva freerolli kümme parimat.

Triobeti Jõululiiga algas 28. novembril ning kestab kuni 1. jaanuarini. Võistluse raames saab koguda punkte kahel viisil: Triobeti pokkeritoas reigi maksmise või kaheksal Jõululiiga turniiril osalemise eest.

Mängimise eest Triobeti rahalaudades või turniiridel teenib iga osaleja punkte vastavalt nädalas tasutud reigile. Iganädalane reik vahemikus 1-30 eurot annab ühe, 30-75 eurot viis, 76-200 eurot kümme ja üle 200 euro 15 punkti. Arvestust peetakse eraldi viiel nädalal, millest esimene oli ajavahemikus 28. novembrist kuni 4. detsembrini ning viimane kestab 26. detsembrist 1. jaanuarini. Reigi tasumise eest on maksimaalselt võimalik teenida 75 punkti.

Kaheksa 11-eurose osalustasuga Triobeti Jõululiiga turniiri toimuvad ajavahemikus 6-29. detsembrini ning algavad kell 20:00 õhtul. Ühelt turniirilt on võimalik teenida kuni 25 punkti, millest vähemalt kaks saab iga osaleja. Kokku on turniiridelt võimalik teenida kuni 200 punkti.

Pakkumise tingimused:
- Arvestatakse nii rahalaudades kui ühe- ja mitmelaua turniiridel makstud reiki.
- Juhul, kui mitu mängijat lõpetavad võrdse punktisummaga, saab parema koha võistleja, kelle poolt makstud reik on suurem.
- Sõit Barcelonasse toimub grupireisina, milles osaleb 10-15 inimest Triobetist. Ööbitakse kahekesi kahestes tubades.

Esimese, homme õhtul toimuva Jõululiiga turniiri leiad Triobeti pokkeritoa lobbyst läbi Scheduled Tournaments > Christmas Calendar > ID 4656876.

Avades konto Triobetis läbi meie linkide ning garanteerid endale kuni €1000 esimese deposiidi boonuse, 30% rakebacki ning õiguse osaleda kõikidel meie promodel. Triobet on garanteeritult turvaline ning Eestis 100% legaalne pokkerituba!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories