Veebileht pakub kindlustust "mullikohale" jäämise vastu

Mull

Pole kahtlust, et "mullimeheks" jäämine (esimene mängija, kes ei pääse auhinnarahadesse) on kõige vastikum resultaat, millega üks pokkerisõber peab turniiril leppima. Paljud mängijad kaebavad sageli, et just nemad kogevad ebanormaalselt palju mullikohti, süüdistades selles kas kohutavat ebaõnne või lihtsalt oskamatust mullisituatsioonidel õigesti mängida.

Just nendele mängijatele mõeldes lõi leidlik ettevõtja Hilly Ehrlich aprillis omapärase konseptsiooniga veebilehe BeatTheBubble.com, mis pakub võimalust end mullikohale jäämise vastu kindlustada. Hiljem on sellele ideele olnud ka järgijaid ning tuntuimaks tegijaks on saanud Bubble Protection.

Süsteem on lihtne. Mistahes online-turniiril, kus on üle 32 mängija, saab ennast kindlustada mullikoha vastu viie protsendiga turniiri osalasutasust. Kindlustada võib end ka teise ja kolmanda mullikoha vastu, mis maksab vastavalt 7,5 ja 10 protsenti turniiri osalustasust.

"Ma mõtlesin sellele ideele juba neli või viis aatat tagasi, " ütles Ehrlich intervjuus PokerNewsile. "Ma olen töötanud pokkerivõrgustikes alates 2001. aastast, ning PartyPoker'is veedetud aja jooksul mõtlesime me uutele lahendustele, mis võivad olla mängijatele tarvilikud."

Idee autori kinnitusel ei ole tegemist tootega, mida peaks kasutama igaüks. "See on mõnevõrra sarnane kindlustusega blackjackis, mis on tõenäoliselt kõige viletsam panus kasiinos, kuid mida paljud mängijad sellest hoolimata armastavad. Kindlustus loob mullimängus eelkõige võimalusi ise agressiivsemalt mängida ning võidelda hiljem kõrgemate kohtade nimel."

Veebilehega peamisteks koostööpartneriteks on lisaks maailma suurimatele pokkeritubadele PokerStars ning PartyPoker ka teised tuntuimad online-pokkeritoad, kus võimaldatakse end kindlustada pea kõikidel enam kui 32-mängijaga turniiridel. Tutvu projektiga siin!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories