Võta osa PokerNews $5K WPT Dublini Mürglist

Võta osa PokerNews $5K WPT Dublini Mürglist 0001

PokerNewsi ja PKRi koostöös anname teile nüüd fantastilise võimaluse sõita Dublinisse, et nautida tohutu auhinnafondiga Maailma Pokkerituuri.

$5K Dublini Mürgel

PokerNews $5K WPT Dublin Brawl on spetsiaalne No Limit Hold’em freeroll-turniir, mis mõeldud vaid PokerNewsi mängijatele ning toimub 21. detsembril kell 21:00. Freerolli võitja saab aga $5000 väärt WPT Dublin paketi omanikuks!

Unikaalsel freerolliformaadil kujuneb mängijate algstäkk vastavalt sellele, kui palju reiki nad kampaaniaperioodil - 7.-18. detsembrini - maksnud on. Minimaalne algstäkk on 1500 ning see tähendab $5 makstud reiki. Iga täiendava $5 makstud reigi eest antakse mängijatele 1500 lisachippi. Maksimaalne stäkk on 15 000 mängumärki, mis koguneb vähemalt $50 makstud reigilt.

Nii et kui soovid osaleda Dublini WPT-l ning Sul puudub konto PKR pokkeritoas, ava see kindlasti läbi PokerNewsi linkide. See mitte ainult ei võimalda Sul osa saada kõigist meie eksklusiivsetes promodest, vaid annab Sulle ka erakordselt suure esimese deposiidi boonuse 120% kuni $800.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories