Lühiuudistes: Phil Ivey kuuteenistus, online-pokker New Jersey's ja pahased PokerStarsi regularid

Lühiuudistes: Phil Ivey kuuteenistus, online-pokker New Jersey's ja pahased PokerStarsi regularid 0001

Tänastes lühiuudistes räägime põgusalt Phil Ivey väidetavast kuuteenistusest Full Tildis, teisest võimalikust online-mänge seadustavast USA osariigist ning regularide seas palju nurinat põhjustanud PokerStarsi uuest reigi arvutamise meetodist.

Full Tilt maksis Phil Iveyle kuus ligi miljon dollarit?

Maailma ühe hinnatuima tegevmängija Phil Ivey (pildil) inetu kohtuasi oma endise abikaasa Luciaetta'ga toob muuhulgas päevavalgele järjest enam uusi fakte pokkeristaari lõbusast elust Full Tildi profimeeskonnas.

Naise poolt kohtule esitatud dokumentide kohaselt maksis Tiltware iga kuu Ivey'le umbes $920 000. Maksed peatusid pärast "Musta Reede" skandaali läinud aasta aprillis. Kohtule esitatud dokumentide kohaselt sai Luciaette sellest 180 000 dollarit ning Phil'ile jäi ülejäänud 740 000.

Phil ja Luciaette lahutasid oma abielu 2009. aastal ning kraaklevad raha pärast siiani. Alates aprillist ei ole Phil oma naisele elatusraha maksnud, kuna Full Tilt muutus maksujõuetuks ning väidevalt puudub mehel tänasel päeval sissetulek.

New Jersey planeerib legaliseerida online-pokkeri

Pärast 22. detsembrit Nevada osariigis vastu võetud netipokkeri legaliseerimist võimaldavat seadust võib New Jersey'st saada teine USA osariik, mis internetipokkeri seadustab.

Sarnaselt äsja jõustunud seadusega Nevada osariigis võimaldavad vähemalt juriidiliselt ka New Jersey seadused kõikidel mängijatel, kes on vähemalt 21-aastased ning asuvad füüsiliselt osariigi territooriumil, internetis hasartmänge mängida. Täpsemalt loe väljaandest Miami Herald.

PokerStarsi regularid protestisid uue reigi arvutamise meetodi vastu

Vahetult pärast jõule andis maailma suurim pokkerituba teada uuest reigi arvestamise meetodist, millega vahetati iganenud, kuid püsimängijate seas populaarne dealt (jagatud) meetod contributed (panustatud) vastu. Lühidalt tähendab see seda, et mida loose'imalt mängida, seda rohkem punkte saadakse.

Arusaadavalt ei meeldi muudatus just "regularidele", kes mängivad pigem tight'ilt ning elatuvad suurel määral (või ainult) rakeback'ist. Eile korraldas suur hulk püsimängijaid PokerStarsi protesti, istudes küll laudadesse, kuid ei võtnud mängust osa (olles nö. "sit-out").

PokerStars vastas aktsioonile resoluutselt ning eemaldas pokkeritoa kasutajatingimuste tahtlikule rikkumisele viidates protestijad laudadest. Loomulikult ei meeldinud see teguviis nendele paljudele TwoPlusTwo foorumikasutajatele, kes oma õiguste eest seisid ning võib eeldada, et toimunud ettevõtmine ei jäänud viimaseks.

Pärast Full Tildi kokkuvarisemist saavutas PokerStars maailmaturul sisuliselt monopoolse staatuse, omades edetabelis teist kohta jagavatest PartyPoker'ist ja iPoker võrgustikust ligi kümme korda rohkem üheaegseid mängijaid.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories