Pokernews Eesti uusaastatervitus

Pokernews Eesti uusaastatervitus 0001

Viimaks on käes see aeg, mil saame soovida kõikidele PokerNewsi lugejatele head uut aastat! Et alanud aasta oleks huvitav, sündmusterohke ning jääks pokkerisõpradele positiivselt meelde. Ja sedagi, et uuel aastal saaks teoks vähemalt mõni igaühe ammustest unistustest.

Tõsi ta on, et 2011. aasta oli pokkerimaailmas väga keeruline ning tahes tahtmata jääb seda aastanumbrit meenutama "Must Reede" ja sellega seonduv. Kas te oskate une pealt öelda, kes võitis novembris WSOP? Või kes üldse teenis kõige rohkem raha pokkeriturniiridel? Kes hiilgas cashis või millised uued ettevõtmised käivitusid? Aga seda teate ju kahjuks ometi kõik, mida tõi endaga kaasa kolme suure pokkeritoa ümber puhkenud skandaal, mille tulemusena on Full Tilt siiani suletud ning Absolute Poker sisuliselt pankrotis.

Me saame vaid loota, et alanud aasta toob puhkenud kriisile mingigi reaalse lahenduse ning online-pokkerit ei vapusta uued skandaalid. Me peame mõistma, et pokkeriturg on nii maailmas kui Eestis jahtumas ning võtma seda kui paramatust. Aga ega sedagi niisama öelda, et igale langusele järgneb kunagi ka uus tõus!

Meenutame parem möödunud aastast jäänud häid emotsioone. Eestlane ei pääsenud mitte ainuüksi EPT põhiturniiri finaallauda, vaid jõudis lausa esikolmikusse ning võitis lisaks mitmeid teisigi turniire. Vägev oli kõik, mis seostus Triobet Openiga. Klubide tegevus ja regionaalsed meistrivõistlused. Pärnu pokkerikarikas. Eesti meistrivõistlused nii live'is kui internetis. Naiste pokkeri jätkuv areng. Erinevad peod ja koosviibimised. Ning seegi, et maailma suurima osalejate arvuga pokkeriturniiril saavutas eestlane teise koha.

Tagasihoidlikult võime lisada, et ka PokerNews Eesti viies aastapäev oli vähemalt meie kommuunile sündmus omaette. Ning mainida, et nii mõneski mõttes olime sel aastal isegi aktiivsemad kui varem - 39 live-ülekannet Eestis toimunud turniiridest, üle 800 artikli ja hulgaliselt väärtuslikke eripakkumisi. Eeskätt on meile oluline lehe ja uudislugude kvaliteet - me kirjutame põhjalikult, kiirelt ja informatiivselt kõigest, mis on mängijatele vajalik ning väldime tarbetut tööd vaid kvantiteedi suurendamise nimel.

Sellel aastal lubame mitmeid ägedaid kampaaniad Eesti mängijatele siin litsentseeritud pokkeritubades, pakkudes oma mängijatele jätkuvalt enim lisahüvesid kui mistahes konkurent. Ja mitte ainult. Tea, et iga kord kui Sa tõmbad sellelt lehelt alla mõne pokkeritoa tarkvara, annad Sa oma väikese panuse sellesse, et kõikidel Eesti pokkerihuvilistel leiduks igal päeval uut huvitavat lugemist, väärtuslikke õpetusi, mis teevad eestlasi paremateks mängijateks ning häid võimalusi omadele kaasaelamiseks. Lisades siia veel isikliku kasu!

Me soovime kõikidele Eesti pokkerimängijatele edu algaval aastal ning püstitatud eesmärkide täitumist. Olge mõnusad!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories