888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Domeen Bodog.com arestiti, ettevõtja omanik sai süüdistuse!

  • Brett ColsonBrett Colson
Calvin Ayre/Bodog Indictments

Täna vapustas pokkerimaailma järjekordne Musta Reede järelmõju. Ka eestlaste seas kunagi üsna populaarse pokkerisaidi Bodog.com asutaja Calvin Ayre ning kolm teist meest said USA föderaalvõimudelt süüdistuse illegaalse hasartmängu korraldamises ning rahapesus.

Bodog tegutses alates 2000-ndate aastate keskpaigast ning Ayre on alati olnud kompanii üks nähtavamaid isikuid. Ayre eestvedamisel avati Bodogi peakontor Costa Ricas ning läbi selle ettevõtte liigutati aastate jooksul miljardeid dollareid. Kuuest leheküljest koosnev süüdistus fokusseerub peaasjalikult rahade kantimisele erinevatelt kontodelt väljaspool Ameerika Ühendriike.

Föderaalvõimude väitel kasutas Bodog maksete vahendajaid Šveitsis, Inglismaal, Maltal ja Kanadas ning sooritas seejärel vähemalt 100 miljonit dollari väärtuses ülekandeid Marylandi ning teiste osariikide mänguritele. "Spordiennustus on Marylandis illegaalne ning seadust pole võimalik eirata ainuüksi põhjendusel, et ettevõte asub mõnes teises riigis," kinnitas USA peaprokurör Rod J. Rosenstein.

Süüdistuse kohaselt tegelesid lisaks Ayre'le James Philip, David Ferguson ja Derrick Maloney illegaalse hasartmänguäriga ajavahemikus 2005. aasta juunist kuni selle aasta jaanuarini. Ühtlasi arestiti domeen Bodog.com, mida kinnitas ka Bodogi ametlik pressiteade.

Ayre'i võib oodata ees kuni 20-aastane vanglakaristus kuritegeliku rahapesuskeemi loomise eest. Bodog.com võib seevastu saada esialgsetel andmetel kummagi süüdistuse eest vaid $500 000 trahvi. Värskeid uudiseid ning uuendusi sel teemal saad jälgida PokerNewsi veebilehel.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?