888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

GBT advokaat: tipp-profid võlgnevad Full Tildile miljoneid

  • Brett ColsonBrett ColsonChad HollowayChad Holloway
Full Tilt Poker

Vastavalt Groupe Bernard Tapie (GBT) advokaadi Behnam Dayanim avaldusele väljaandesGaming Intelligence, hoiavad GBT ja Full Tildi vahelist tehingut kinni tipp-proffide miljonitesse dollaritesse ulatuvad võlad Full Tildile.

Dayanim ütles Gaming Intelligence'ile, et Phil Ivey, David Benyamine, Erick Lindgren, Mike Matusow ning Barry Greenstein kuuluvad nende mängijate hulka, kes võlgnevad Full Tilt pokkeritoale raha vahemikus 10-20 miljonit dollarit. Need summad avastati siis, kui GBT viis läbi põhjaliku uurimise Full Tildi tegeliku finantsolukorra väljaselgitamiseks.

"Uurimine näitas, et tegelik finantsseis on palju hullem kui me ootasime," ütles Dayanim. "See ei ole ainuke takistus müügiprotsessi jätkumisel, kuid siiski väga oluline.”

Kuigi tekkinud olukord ei tõota head müügitehingu peatsele õnnestumisele, loodavad osapooled siiski saavutada kuu lõpuks kokkuleppe USA Justiitsministeeriumiga, mis võimaldaks liikuda edasi väljamaksete tegemise suunas mängijatele.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?