GBT advokaat: tipp-profid võlgnevad Full Tildile miljoneid

Full Tilt Poker

Vastavalt Groupe Bernard Tapie (GBT) advokaadi Behnam Dayanim avaldusele väljaandesGaming Intelligence, hoiavad GBT ja Full Tildi vahelist tehingut kinni tipp-proffide miljonitesse dollaritesse ulatuvad võlad Full Tildile.

Dayanim ütles Gaming Intelligence'ile, et Phil Ivey, David Benyamine, Erick Lindgren, Mike Matusow ning Barry Greenstein kuuluvad nende mängijate hulka, kes võlgnevad Full Tilt pokkeritoale raha vahemikus 10-20 miljonit dollarit. Need summad avastati siis, kui GBT viis läbi põhjaliku uurimise Full Tildi tegeliku finantsolukorra väljaselgitamiseks.

"Uurimine näitas, et tegelik finantsseis on palju hullem kui me ootasime," ütles Dayanim. "See ei ole ainuke takistus müügiprotsessi jätkumisel, kuid siiski väga oluline.”

Kuigi tekkinud olukord ei tõota head müügitehingu peatsele õnnestumisele, loodavad osapooled siiski saavutada kuu lõpuks kokkuleppe USA Justiitsministeeriumiga, mis võimaldaks liikuda edasi väljamaksete tegemise suunas mängijatele.

VEEL LUGUSID

Other Stories