Jonathan Duhamelilt röövitud WSOP käevõru leiti üles

Duhamel bracelet

Kaks kuud pärast detsembris toimunud röövkallaletungi leiti viimaks üles 2010. aasta pokkeri maailmameistri Jonathan Duhameli WSOP käevõru...õigemini küll see, mis trofeest järgi.

Prantsumaa pokkerilehe Princepoker.com andmetel leidis käevõru Montreali tänavapühkija, kes koristas eelmisel kolmapäeval Ville-Marie tunnelit ning avastas miljonite pokkerisõprade unistuste trofee pärast prüginõu tühjendamist.

Jonathan Duhamelilt röövitud WSOP käevõru leiti üles 101

Piltidelt jääb mulje, et keegi kurikael on üritanud Duhameli nime käevõru tagaküljelt eemaldada.

PrincePoker.com väitel võeti Duhameliga koheselt ühendust ning too tundis võidutrofee leidmise üle suurt heameelt. Duhameli mänedžeri Philippe Jette väitel on käevõrul sentimentaalne väärtus, mis on hindamatu. "Me andsime käevõru politseile, kuna tegemist on süütõendiga ning see peaks aitama neid uurimisel. Me oleme õnnelikud ning Johathanil läheb praegu väga hästi."

Möödunud aasta detsembris langes Jonathan Duhamel oma kodus vägivalla ohvriks. Tema koju murdsid sisse kaks meest, kes nimekat pokkeriproffi ründasid, tekitades talle kehavigastusi. Röövlid võtsid lisaks WSOP käevõrule kaasa ka Rolexi käekella, kuhu on graveeritud Duhameli nimi ja WSOP võidu kuupäev ning määramata koguses 500-euroseid kupüüre.

Vaid nädal hiljem tabati esimene kahtlusalune, 20-aastane Bianca Rojas-Latraverse, kes arreteeriti seotuses rööviga. Varem lühikest aega Duhameliga kohtamas käinud naine sai süüdistuse viies episoodis, mille hulgas on ka kuritegelikus vandenõus osalemine. Tema ülekuulamine viis kahe otsese röövli, 22-aastase John Stephan Clark Lemay ning 26-aastase Andre Robert Perroni tabamiseni, kellele lisaks nabiti peatselt kinni ka neljas kahtlusalune. Kohus toimub järgmisel nädala.

*Fotode allikas PrincePoker.com

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories