PokerNews alustab homme Eesti meistrivõistluste ülekandmist

PokerNews

Homme, 18. veebruaril selgub Tallinnas freerolli Eesti meister. Kolmefaasilise võistluse kümme finalisti - Ain-Ervin Nook, Aldur Jaroševitš, Andrus Rikk, Dmitri Kohanski, Herli Olop, Kristo Kender, Marek Ööbik, Martin Häidberg, Reimo Uibo ja Tarmo Kirotar - alustavad mängu Solarise keskuses kell 13:00.

Selle turniiriga alustab ka PokerNews.ee 2012. aasta turniiripokkeri Eesti meistrivõistluste ülekandmist. Erinevalt eelmisest aastast ei kanna me üle küll kõiki turniire, kuid toome oma lugejateni siiski live-blogi koos fotode ja kommentaaridega kõikidelt olulisematelt turniiridelt alates kolmepäevasest põhiturniirist ning lõpetades 35-eurose osalustasuga rahvaturniiriga. Nende vahele mahuvad ka ülipõnev high-rollerite turniir ning ainult naistele mõeldud NL Holdem.

PokerNews.ee ülekande kava:
- Freerolli meistrivõistluste finaal: 18. veebruar, 2012
- Meistrivõistluste turniir #1 (No Limit Texas segapaarismäng): 28. veebruar, 2012
- Meistrivõistluste põhiturniir (No Limit Texas): 2., 3., 4. ja 10. märts, 2012
- Meistrivõistluste turniir #6 (No Limit Texas Ladies only): 7. märts, 2012
- Meistrivõistluste turniir #7 (No Limit Texas 6-max highrollers): 7. märts, 2012
- Meistrivõistluste turniir #9 (Rahvaturniir No Limit Texas): 9., 10. ja 11. märts, 2012

Kõikide ülejäänud turniiride kohta avaldab pressiinfo Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon (ETPF), mida jagame esimesel võimalusel ka oma lugejatele. Mõistagi ootame aktiivset arutelu ka meie pokkerifoorumis. Soovime head jälgimist!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories