888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNewsi lugejad hindasid ETPFi senist tegevust "heaks"

ETPF

Viimases PokerNews.ee lugejaküsitluses palusime hinnata Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) senist tegevust. Vähemalt rahuldavaks pidas seda 77% vastanutest ning mitterahuldavaks 23%.

44% kõikidest hindajatest andis ETPFi senisele tegevusele hindeks "neli", 21% hindeks "kolm" ning 12% pidas föderatsiooni puhta viie vääriliseks. Rahulolematutest andis 7% hindeks "kahe" ning 16% "ühe".

"See on normaalne ning näitab, et me saame asjadega hakkama küll," kommenteeris föderatsiooni president Marek Reinaas viimasel ETPFi juhatuse koosolekul. ETPF on viinud läbi Eesti meistrivõistlused nii live- kui online pokkeris, korraldanud eelmisel aastal meeleolukad suvepäevad ja klubide karikavõistlused ning jaganud välja iga-aastaseid Eesti pokkeri auhindu. Niisamuti on ETPF esindanud Eestit IFP sportliku pokkeri maailmameistrivõistlustel ning võistkondlikus maavõistluses Leeduga.

PokerNewsi lugejad ootavad ETPFilt lisaks põnevatele üritustele ka nende huvide aktiivsemat kaitsmist ning sõnavõtte meedias, mille eesmärgiks oleks jätkuv turniiripokkeri maine tõstmine ning pokkeri eemaldamine hasartmängude nimistust või sellele eristaatuse hankimine. Pokkeriprod.com foorumis peetakse seevastu tarvilikuks väärtustada enam netipokkerit ja rahamänge ning föderatsiooni senine tegevus on saanud PokerNewsiga võrreldes oluliselt suurema kriitika osaliseks.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon asutati 2010. aasta märtsis ning võeti samal aastal ka Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IPF) liikmeks. ETPFi kuulub kümme pokkeriklubi: All-linn, Insomnia, Nemesis, Olympic, PokerNews, Pokkerikool, PokkeriProd, Pärnu, Wismari ja Viljandi Mõttemängude klubi, kes ühendavad üle 200 aktiivse mängija. ETPFi tegevust toetavad Eestis litsentseeritud pokkeritoad PokerStars, Triobet ja Paf.

Föderatsiooni tänase juhatuse moodustavad Marek Reinaas, Henri Käsper, Andres Burget, Hannes Namsing, Toomas Taimla ja Rainer Roomet. Uus eestseisus valitakse eeldatavalt sel kevadel toimuval üldkoosolekul.

Mida Sa arvad?