Kvalifitseeru Everest Big Prime $75k-le

Everest Poker

Everest pokkerituba on teinud nädala suurima garantiiga freerollile kvalifitseerumise ülilihtsaks. Iga nädal toimuvale Big Prime freerollil laupäeviti kell 17:00 saab mängida $75 000 suuruse auhinnafondi nimel! Mängijad võivad Super Ticketi Big Prime freerolli tarvis teenida lihtsalt konto avamise ja deposiidi tegemisega, kogudes kvalifitseerumisaja jooksul 100 Summit punkti või kutsudes sõbra Everesti.

Lisaks antakse igal laupeäval kell 22:30 Big Prime Loyalty turniiril 20 kohta Big Prime'ile. Satelliidile saab end sisse osta kas otse 1000 Summit punkti eest või võita pääse 50 või 100 igapäevaste satelliitide kaudu.

Everest Poker Big Prime freeroll

  • Kvalifitseerumisaeg: Iga nädala pühapäevast neljapäevani
  • Summit punkti satelliidid: iga päev
  • Asukoht: Scheduled Tournaments > Prime
  • Toimumisaeg: laupäeviti kell 17:00
  • Big Prime Loyalty: laupäeviti kell 22:30 GMT

Kel kontot Everest pokkeritoas aga veel pole, avage see kindlasti läbi PokerNewsi linkide, sest vaid nii saate vastavalt “PNEWS600” või “PNEWS700” boonuskoode kasutades $600 või $7 00 boonust!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories