888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Netipokker viiendat nädalat järjest languses

netipokker

Mängijate arv on netipokkeris viiendat nädalat järjest languses, kinnitas veebilehe Pokerscout värske kokkuvõtte. Möödunud nädalaga vähenes mängijate arv netipokkeris 1,1% ning kümnest suurimast pokkeritoast ning võrgustikust jäid miinuspoolele kaheksa.

Jätkuvalt edestab turgu Merge võrgustik, mis on siiani avatud USA mängijatele. Võrreldes viimase aastaga on mängijate arv kasvanud 84%, kuid USA mängijate tunnustamise tõttu soovitab PokerNews olla Merge võrgustiku pokkeritubade suhtes jätkuvalt väga ettevaatlik.

Seevastu Bodogil oli taas kurb nädal ning nad kaotasid 9% mängijatest. Seda tuleb seostada eelkõige usalduse kadumisega, millele andis kinnitust Bodog.com domeeni arestimine ning pokkeritoa asutajale Calvin Ayre'ile esitatud süüdistus rahapesus. Selles hoolimata on Bodog võrreldes eelmise aastaga 39% kasumis, jäädes küll selgelt alla Mergele (+84%) ja väikesele Chico Poker võrgustikule (+293%), kuid edestades seevastu Cake (+25%) ja Winning Poker võrgustikku (+24%).

20 suurima pokkeritoa hulgas olid tõusjateks kohalikud pokkeritoad EverestPoker.fr (+3%), PartyPoker.fr, iPoker.it ning Svenska Spel. Positsioone kaotasid Bodog ja Everest Poker.

Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on netipokkeri mängijate arv (arvestamata Itaaliat) langenud 30%. Kolmest suurimast tegijast on PokerStars kaotanud 17% mängijatest, kuid PartyPoker võitnud seevastu 13% ning iPoker võrgustik 8% juurde. Siiski on PokerStars jätkuvalt pika puuga maailma suurim pokkerituba.

Tuntuimad tõusjad:
- Merge Gaming võrgustik +84%
- 888poker +74%
- Bodog +39%
- Winamax.fr + 40%

Tuntuimad langejad:
- Full Tilt Poker -100%
- Cereus Network -99.8%
- International Poker Network (IPN) -43%

Tutvu maailma suurimate ja turvaliste pokkeritubadega meie leheküljel!

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?