Netipokker viiendat nädalat järjest languses

netipokker

Mängijate arv on netipokkeris viiendat nädalat järjest languses, kinnitas veebilehe Pokerscout värske kokkuvõtte. Möödunud nädalaga vähenes mängijate arv netipokkeris 1,1% ning kümnest suurimast pokkeritoast ning võrgustikust jäid miinuspoolele kaheksa.

Jätkuvalt edestab turgu Merge võrgustik, mis on siiani avatud USA mängijatele. Võrreldes viimase aastaga on mängijate arv kasvanud 84%, kuid USA mängijate tunnustamise tõttu soovitab PokerNews olla Merge võrgustiku pokkeritubade suhtes jätkuvalt väga ettevaatlik.

Seevastu Bodogil oli taas kurb nädal ning nad kaotasid 9% mängijatest. Seda tuleb seostada eelkõige usalduse kadumisega, millele andis kinnitust Bodog.com domeeni arestimine ning pokkeritoa asutajale Calvin Ayre'ile esitatud süüdistus rahapesus. Selles hoolimata on Bodog võrreldes eelmise aastaga 39% kasumis, jäädes küll selgelt alla Mergele (+84%) ja väikesele Chico Poker võrgustikule (+293%), kuid edestades seevastu Cake (+25%) ja Winning Poker võrgustikku (+24%).

20 suurima pokkeritoa hulgas olid tõusjateks kohalikud pokkeritoad EverestPoker.fr (+3%), PartyPoker.fr, iPoker.it ning Svenska Spel. Positsioone kaotasid Bodog ja Everest Poker.

Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on netipokkeri mängijate arv (arvestamata Itaaliat) langenud 30%. Kolmest suurimast tegijast on PokerStars kaotanud 17% mängijatest, kuid PartyPoker võitnud seevastu 13% ning iPoker võrgustik 8% juurde. Siiski on PokerStars jätkuvalt pika puuga maailma suurim pokkerituba.

Tuntuimad tõusjad:
- Merge Gaming võrgustik +84%
- 888poker +74%
- Bodog +39%
- Winamax.fr + 40%

Tuntuimad langejad:
- Full Tilt Poker -100%
- Cereus Network -99.8%
- International Poker Network (IPN) -43%

Tutvu maailma suurimate ja turvaliste pokkeritubadega meie leheküljel!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories