PokerStars alustas Zoom Poker rahamängude pakkumist

Zoom

Kõigi kiiretempolise pokkeri sõprade rõõmuks avas Pokerstars möödunud reedel rahalaudades Zoom Poker beeta versiooni. Alates eilsest on põnev mänguformaat saadaval ka Pokerstars.ee kasutajatele. Zoom Poker`it mängitakse tavapäraste reeglitega, ainuke vahe seisneb selles, et pärast käe foldimist viiakse mängija koheselt uude lauda. Laua koosseis vahetub iga käe järel, mängijad asetatakse laudadesse juhuslikkuse alusel. Tegemist on äärmiselt tempoka mänguga, mis võimaldab sama aja jooksul mängida kordades rohkem jaotusi, kui tavalises lauas.

Hetkel pakutakse Zoomi madalatel limiitidel, no limit texas holdemis ja pot limit omahas blindidega $0,01/$0,02 kuni $0,50/$1, uusi limiite lisatakse juurde peaaegu iga päev. Beeta testimisfaasis on mängijapagasi maksimumlimiidiks 1500 mängijat, mis võimaldab ressursse liigselt kulutamata lihvida viimaseid tehnilisi nüansse. Lähitulevikus on plaanis hakata pakkuma Zoom Poker`it kõrgemates limiitides, lisada uusi mänge ning tõenäoliselt tuua turule ka mitmelauaturniirid ning sit-n-go`d.

Pokkerikommuun on oodanud Zoomi tulekut pikisilmi ning esmane vastuvõtt on olnud selgelt positiivne. Kiidetakse sujuvalt toimivat lauavahetusprotsessi, uus laud avaneb ning täitub mängijatega tõepoolest koheselt. Beeta testimisfaasis sagedasi kokkujookse pole siiani ette tulnud. Probleemid on piirdunud pisivigadega, nagu mängitud käte ajalugu näitava kordusakna mittefunktsioneerimine.

Kibekiire töö käib ka pokkeritarkvara lisavidinaid tootvate firmade kontorites, sest nõudlus Holdem Manageri ja PokerTrackeri statistikaprogrammide zoomisõbralikkuse järgi on kahtlemata väga suur. HEM2 lubas Zoom Poker`iga sobiva värskenduse välja lasta juba tänase päeva jooksul.

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Väga väärtuslik pakkumine, mis võimaldab koheselt osaleda PokerNewsi $5000 PokerStars freerollil ning samuti kõigil PokerNewsi tulevastel promodel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories