ETPFi presidendina jätkab Marek Reinaas

Marek Reinaas

Täna pärastlõunal toimus klubis Shahmatt Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) 2012. aasta üldkoosolek, kus senine juhatus esitas ettekande föderatsiooni tegevusest, misjärel valiti ETPFi president ning juhatus järgnevaks kaheks aastaks.

Presidendiks sai ETPFi kümne liikmesklubi esindaja tahtel föderatsiooni senine juht Marek Reinaas (pildil). 41-aastane All-Linna pokkeriklubisse kuuluv Reinaas osales ETPFi käivitamises 2010. aasta märtsis ning on juhtinud organisatsiooni viimased kaks aastat.

Uues föderatsiooni juhatuses jätkab senistest liikmetest ainsana pokkeriklubi All-Linn esindaja Henri Käsper. Lisaks temale valiti juhatusse ka Imre Leibold (PokerNews), Laur Sibold (Wismari), Madis Birnbaum (Viljandi Mõttemängude Klubi) ja Villu Metsur (Pokkeriprod). Föderatsiooni senised juhatuse liikmed Andres Burget, Rainer Roomet, Hannes Namsing ja Toomas Taimla ei avaldanud soovi oma volituste pikendamiseks.

Kuni tänase päevani 26-liikmelist PokerNewsi turniiripokkeri klubi föderatsiooni juhatuses esindanud Hannes Namsing põhjendas oma otsust mitte kandideerida uute väljakutsete ning õpingute jätkamisega. "Eesti läbi aegade parima turniirimängija ning PokerNews Eesti ühe käivitaja ja eestvedajana pole Imre ainuüksi õige inimene esindama meie klubi liikmeid, vaid ka kõiki teisi elukutselisi Eesti pokkerimängijaid. Kui vana juhatus suutis luua toimiva organisatsiooni ning traditsiooniliste ürituste kava, siis uus peaks kindlasti pühenduma eelkõige sisulisele tööle mängija huvide eest seismisel ning enda olemasolu suuremal teadvustamisel riiklikul tasemel."

Suurem osa aastakoosolekul osalejatest on hetkel löömas kaasa ülipopulaarsel Triobet Live'il. Tule ja jälgi turniiri otseülekannet siit!

VEEL LUGUSID

Other Stories