Phil Laak tegi Suures Rahamängus kohutava vea

Kolmapäeval algas Austria pealinnas Viinis 48 tundi vältav nonstop-action PartyPoker Suur Rahamäng, millest võtab Erik Seideli, Tom Dwani ja Tony G juhtimisel osa seltskond maailma absoluutseid pokkeritippe.

2010. aasta juunis püsitas Phil Laak tolleaegse kestvuspokkeri maailmarekordi, mängides 115 tundi jutti. See tõstatas paljudes inimestes küsimuse, et kas pikaajaline grindimine tähendab ka veatut mängu?

Täna öösel mängis väidetavalt 32 tundi järjest lauas istunud Phil Laak telekaamerate ees jaotuse, mil ta läks preflop all-in kaartidega {a-Clubs}{6-Hearts} Andy Moseley {a-Hearts}{k-Hearts} vastu. Lauas avati {2-Clubs}{10-Spades}{2-Diamonds}{6-Diamonds}(!){j-Hearts} ning Laak pidanuks nagu £63750 panga võitma. Mida aga mees tegi - viskas oma kaardid lihtsalt maha ning loovutas žetoonid kaotajale!

Jälgi SUURE MÄNGU interaktiivset otseülekannet läbi meie portaali. Nonstop pokkeriaction jätkub!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories