Täna on SCOOP 2012 viimane võistluspäev

Shaun Deeb

Täna on SCOOP 2012 viimane võistluspäev. Kuigi võitjad on veel välja selgitamata kahel osavõistlusel, saame öelda, et mitte kunagi varem pole keegi PokerStars netiturniirifestivalil selliselt domineerinud, kui seda tegi sel korral Shaun Deeb.

Shaun võttis SCOOP 2012 turniiridelt neli esikohta: 10-H (Limit Stud), 19-H (Triple Stud), 26-H (Stud H/L) ja 38-H (HORSE), tõestades sellega eelkõige oma üleolekut stud-tüüpi mängudes. Varsemast ajast oli tal üks SCOOP-turniirivõit, seega on ta ainus mees maailmas, kellel 5 SCOOP-tiitlit!

Võib küll öelda, et H-turniiridel (eriti Stud mängudes) oli vähe mängijaid, mistõttu võita lihtsam, kuid arvestada tuleb, et neil turniirdel osales maailma paremik ja kellelgi teisel nii stabiilselt häid tulemusi saavutada ei õnnestunud. Lisaks, kui vaatame Shaun Deebi SCOOP 2012 aruannet veidi lähemalt, siis selgub, et mehel on seal ette näidata kokku 27 rahakohta, 8 finaallauda ning 4 võitu ja rahakohad ei ole tulnud sugugi ainult „eksootilistest“ mängudest. Shaun Deeb teenis SCOOP seerialt auhinnarahadena kokku $237 528,05 dollarit.

Täna öösel selgitatakse SCOOP 2012 viimased võitjad.

Põhiturniiril eestlasi enam mängimas pole, kuid 39-L turniiril (NL Hold'em 6-max), kus on järgi 39 mängijat, hoiab hetkel keskmise stäkiga 17.kohta mängija ekraaninimega 'wesperx'. 39-L turniiril antakse esikohale SCOOP-käekell ning $64 869,96 dollarit.

Hoiame pöialt, et täna öösel tuleb Eesti jaoks selle seeria suurtulemus. Seni on eestlasel 2012 aasta seerialt üks SCOOP-turniiri võit: Kai 'naurits' Naurits teenis SCOOP 15-L (FL Omaha H/L)) turniiri võiduga $10 503,86.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories