Tom Dwan võitis Macaus 3,8 miljoni dollarilise panga

Tom Dwan võitis Macaus 3,8 miljoni dollarilise panga 0001

Samal ajal kui sajad pokkeriprofid valmistuvad WSOP-ks ning "teevad sooja" PokerStarsis toimuval Spring Championship of Online Poker (SCOOP) festivalil, on netipokkeri ikoonina tuntud Tom Dwan (pildil) tegemas mehetegusid hoopis Aasias.

StarWorld Hotel’s Poker King Club'is läbiviidav Macau Big Game on toimunud viimasel nädalal igapäevaselt, kuigi paljud tuntud nimed on actionist puudunud. Ainsana maailmakuulsa ässana on Tom Dwan viibinud seal regulaarselt ning üheks sessiooniks võttis koha lauas sisse ka Andrew Robl.

Teisipäeva öösel võttis Dwan maha enam kui 30 miljoni Hongkongi dollari suuruse panga (umbes 3,8 miljonit USD). Kui muidu tõusevad Macau nosebleed-mängude limiidid kuni HKD $30,000/$60,000 (USD $3850/$7700), siis see jaotus mängiti välja blindidega HKD $10,000/$20,000 (USD $1300/$2600). Täpsed jaotuse detailid pole tead, küll aga see, et Dwanil oli {a-}{10-} Hiina ärimehe {a-}{2-} vastu ning flopis avati {a-}{10-}{2-}, mille järel läksid nupud sisse. Äss ja kümme pidasid vastu ning Dwan teenis ühe jaotusega rohkem kui enamus meie planeedi elanikest terve elu jooksul.

Me ei oska öelda kas Dwan ka terve sessiooni ning Macaus peetud pokkerimaratoniga plussi jäi. Kuid tundub, et pokkeriässadel läheb Macaus siiski hästi, sest Robl kinnitas just oma Twitteris, et lööb kaasa WSOP miljoniturniiril Big One for One Drop. Sama lubas teha ka teine Aasia-mängude regular Sam Trickett.

Eelmise aasta märtsis võitis Dwan väidetavalt Macaus veelgi suurema panga $20K/$40K lauas. Selles jaotuses läksid kolm osalejat preflop-all in ning moodustus lausa uskumatu pank 89 000 000 Hongkongi dollarit, mis teeb veidi üle 11 400 000 USA dollari. Dwanil oli käes {A-Clubs}{K-Diamonds} ning vastastel {J-Diamonds}{J-Hearts} ning {10-Spades}{10-Clubs}. Lauale tulnud äss andis panga Dwanile ning tegi ta $11 420 000 võrra rikkamaks.

Loe Aasias toimuvate mängude kohta siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories