iPoker võrgustik jaguneb septembris kaheks

iPoker

Maailma suurim pokkerivõrgustik iPoker, kus paikneb ka Eestis litsentseeritud Olympic-Online andis neljapäeval teada oma uuest tegevuspoliitikast.

Veebilehe Pokerfuse.com andmetel muutub teatud osa ühistest pokkerilaudadest iPokeris tulevikus kättesaadavaks vaid nendele tubadele, kes suudavad vastata võrgustiku poolt esitatud rangetele nõudmistele.

Kuna netipokker on maailmas jätkuvas languses, suvine aeg ei meelita mängijaid kuigivõrd laudadesse ning nõudmised on üsna suured, võib eeldada, et lõviosa iPokeris paiknevatest pokkeritubadest polegi neid suutelised täitma. Selle tulemusena tekib iPoker võrgustiku sees kaks omaette võrgustikku: ühtedes laudades saavad mängida kõikide iPoker võrgustikus olevate pokkeritubade kliendid ning teistes vaid nende pokkeritubade kliendid, kes nõudmistele vastavad.

Otsus rakendub 1. juulil, mil iPoker asub mõõtma pokkeritubade tulemusi - mängijanumbrit, uute klientide arvu ning käivet. Esimeste kuude tulemustest lähtuvalt hakatakse pokkeritubasid alates 1. septembrist liigitama kahte kategooriasse. Nii saavad suuremad pokkeritoad vähemalt näiliselt selge konkurentsieelise, kuna võimaldavad oma mängijatele paremat laudade valikut.

iPoker võrgustikus tegutseb hetkel üle 40 pokkeritoa, kuid suurima osa käibest toodavad viis vaala: Titan Poker, William Hill, BetFred, Paddy Power ning Bet365. Eesti pokkerimängijatele ainsana mänguvõimalusi pakkuva Olympic-Online pokkeritoa käive jääb hiidudele märgatavalt alla.

"Võrgustiku nõudmised on minu hinnangul päris karmid igale iPoker võrgustikus tegutsevale pokkeritoale," tunnistas Olympic-Online juht Priit Pajumaa ning lisas, et saitidelt eeldatakse vähemalt 6000 aktiivset püsimängijat ning 850 uut klienti kuus. "Me töötame hetkel selle küsimusega ning täpsemaid selgitusi, mida uus poliitika peaks tähendama Olympic-Online klientide jaoks, saan anda alles siis kui läbirääkimised võrgustikuga on lõppjärgus. Mõistagi me seisame oma mängijate heaolu eest."

Veebilehe Pokerscout andmetel mängib korraga iPoker võrgustiku rahalaudades umbes 3000 mängijat, millega ollakse selgelt üle oma lähimatest konkurentidest 888 ja Ongame võrgustikest. Seevastu PokerStarsile jäädakse jätkuvalt enam kui kuuekordselt alla.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories