Triobeti juunikuise reigiralli võidufondis on 10 000 eurot!

Triobeti juunikuise reigiralli võidufondis on 10 000 eurot! 0001

Juunis algavad Poolas ja Ukrainas jalgpalli Euroopa meistrivõistlused, mis naelutavad telerite äärde miljoneid vutifänne. Et pokkerimängijate jalgpallipalavik liiga kõrgeks ei kasvaks, pakub Triobet neile tõhusat ravi 10 000-eurose auhinnafondiga reigiralli näol.

Erinevalt tavalistest reigirallidest pole seekord eesmärgiks iga hinna eest konkurentidest rohkem grindida. Piisab vaid sellest, kui genereerid terve juunikuu jooksul vähemalt 200 eurot reiki, millega lunastad pääsme 3. juulil toimuvale 10 000-eurose auhinnafondiga freerollile.

Kell 20:00 algava 15-minutiliste mängutasemetega No Limit Holdem turniiri võitja teenib 1500 eurot ning auhinnaraha jagub 40 parimale.

Sinu algstäkk finaalturniiril sõltub juunis tasutud reigi suurusest. Kui maksad reiki vahemikus 200-299 euro, pääsed alustama 2500 punktiga; kui aga 300-499 eurot, on Sinu algstäkk 5000 punkti. Veelgi enam mänguruumi saavad eriti aktiivsed mängijad: 500-999 euro tasumine garanteerib 7500 stardipunkti ning enam kui 1000 eurot makstud reiki lausa 10000 punkti!

Seejuures ära unusta, et Triobet maksab kõikidele oma mängijatele, kes tasuvad eelneval nädalal vähemalt 30 eurot reiki, ka korralikku 30%-list rakebacki. See lisandub kõikidele Triobeti tavapärastele kampaaniatele ja pakkumistele ning tasutakse mängijate kontodele igal esmaspäeval.

Reeglid ja tingimused:
1. Kvalifitseerunud mängijad lisatakse turniirile pokkeritoa poolt 3. juulil.
2. Kui mängija ei ole istunud lauda turniiri esimese taseme jooksul, eemaldatakse ta automaatselt finaalturniirilt.

Reigiralli freerolli leiad Triobeti lobbyst läbi Scheduled Tournaments > Special > €10,000 Race Poker Final. Mõnusat mängimist!

Avades konto Triobetis läbi meie linkide ning garanteerid endale kuni €1000 esimese deposiidi boonuse, 30% rakebacki ning õiguse osaleda kõikidel meie promodel. Triobet on garanteeritult turvaline ning Eestis 100% legaalne pokkerituba!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories