POMMUUDIS! PokerStars omandab Full Tilt Pokeri, mängijad saavad kompenseeritud!

POMMUUDIS! PokerStars omandab Full Tilt Pokeri, mängijad saavad kompenseeritud! 0001

Pärast kuudepikkuseid läbirääkimisi USA justiitsministeeriumiga, on PokerStars jõudnud kokkuleppele Full Tilt Poker`i omandamise osas.

Teisipäeval kinnitati otsus, millega omandab PokerStars kõik Full Tilt Poker varad. Vastutasuks maksab PokerStars USA valitsusele järgmise kolme aasta jooksul $547 miljonit dollarit. Pärast varade ülekandmist tagab PokerStars 90 päeva jooksul kõigile mitte-USA kodanikele ligipääsu mängijakontodele, mille kogusumma on $184 miljonit dollarit. USA mängijate rahad, kogusummas $150 miljonit, korvatakse eraldi.

PokerStars omandab Full Tilt Poker varad sellel hetkel, kui tasub USA valitsusele $225 miljoni dollari suuruse maksu. Arve peab saama tasutud kuue päeva jooksul.

"Saame rõõmuga teatada, et käesolev kokkulepe PokerStarsiga võimaldab leida kiire lahenduse kannatadasaanud mängijate kompenseerimiseks," ütles pressiteates USA New Yorki piirkonna advokatuuri esindaja Preet Bharara.

PokerStarsi pressiteates öeldakse, et Full Tilt Poker kavatsetakse taasavada enamus turgudele eraldi brändina, "uue ja iseseisva juhtkonnaga". Full Tilt Poker peakontor jääb Dublinisse, aga regulatiivne järelvalve viiakse Mani saarele.

"Tunneme suurt kergendust, et saame selle teema seljataha jätta ja äritegevusega edasi minna, ning tulevikus regulatsiooni võimaldades tegutseda ka Ameerika Ühendriikides," ütles PokerStarsi esindaja Mark Scheinberg. "Tulemus demonstreerib selgelt meie koostöövalmidusest riikide valitsustega, et pakkuda klientidele suurimat võimalikku turvatunnet."

"Full Tilt Poker probleemi lahendamine pakub lõpuks ometi kergendust mängijatele, kes on pidanud enda rahadele juurdepääsuks ootama 12 pikka kuud. Mängijad väljaspool USA-d saavad peagi võimaluse alustada mängimist taasavatud pokkeritoas, mille turvalisuse tagab aastaid netipokkeri turuliidrina tegutsenud PokerStars."

VEEL LUGUSID

Other Stories