Eile üle 10 miljoni dollari võitnud Sam Trickett langes rünnaku ohvriks

Sam Trickett

Eile lõppes pokkeri maailmameistrivõistluste raames peetud heategevuslik suurturniir Big One for One Drop, pärast mida teist kohta tähistanud ja üle 10 miljoni dollari võitnud Sam Trickett (pildil) langes ööklubist väljudes rünnaku ohvriks.

26-aastast Sami ründas kuus meest, kui ta hommiku varatundidel koos kaaslasega ööklubist lahkus. Vägivalla käigus tekitati talle tõsiseid vigastusi, kuid midagi ei röövitud. Hetkel röövi motiive ei teata ning kurikaelte otsimisega tegeleb politsei.

Kas pole mitte karm saatus, kui niigi ajaloolisel suurturniiril heads-up lahingus pidid peksa saama?

Eile üle 10 miljoni dollari võitnud Sam Trickett langes rünnaku ohvriks 101

Hüüdnimega "Tricky" kirjutas Twitteri vahendusel:

Mõne aja pärast lisas ta uue postituse:

Tema kaaslane Natasha Sandhu rahustas inimesi kirjutades:

See ei ole ainus kord, kui pokkerimängijaid on rünnatud. Eelmise aasta lõpus rünnati 2010 WSOP põhiturniiri võitnud Jonathan Duhameli tema enda kodus. 2010 aastal langes Bellagios röövkallaletungi ohvriks Scott Montgomer. 2008. aastal Aussie Millionsil rahadesse tulnud Jason Potter rööviti pärast turniiri paljaks. Samal aastal tungiti ööklubis kallale ka Jason Mercierile, kes 1,3 miljonit dollarit teeninud EPT San Remo turniiri võitu tähistas. Rünnakute alla ei ole langenud vaid üksikud ohvrid, sest 2010. aastal toimus mängu käigus relvastatud rööv EPT Berliini turniiril.

VEEL LUGUSID

Other Stories