WSOP põhiturniiril jätkab 720 parimat

Dave D'Alesandro

2012. aasta WSOP põhiturniiri kolmanda mängupäeva järel on konkurentsis veel 720 parimat pokkerimängijat ning liidriks on tõusnud Dave D'Alesandro (pildil), kellel on 1,1 miljonit punkti.

Põhiturniiri kolmas päev langetas konkurentsist neli eksmaailmameistrit: Dan Harringtoni, Robert Varkonyi, Jerry Yangi ja Peter Eastgate'i. Lisaks neile pidid laudadest tõusma ka Abe Mosseri, John Racener, Chris Tryba, Vicky Coren, Barry Greenstein, Bryn Kenney, Karina Jett, Eugene Katchalov, Faraz Jaka, Nick Schulman, Brian Hastings, 2011 WSOP Aasta Mängija Ben Lamb, kriketilegend Shane Warne ning endine NBA meister Earl Barron.

Tuntud mängijatest on suurimate stäkkidega sees Sean Rice (1,076,000), Jacob Balsiger (1,065,000), Leo Wolpert (1,003,500), A.J. Jejelowo (928,500) ja Vanessa Selbst (814,000). Mängus püsivad ka David "ODB" Baker, Shawn Buchanan, Marcel Luske, Erik Cajelais, Johnny Chan, Eric Baldwin, Jason Mercier, John Juanda, Chris Moorman, Liv Boeree, JP Kelly, Jason Somerville, Maria Ho, Daniel Negreanu, Sorel Mizzi, Mike McDonald, J.C. Tran, Shaun Deeb ja Antonio Esfandiari.

Niisamuti on jätkajate hulgas NHL-i väravavaht Roberto Luongo, kes võitis 2010. aasta taliolümpiamängudel kuldmedali ning püüdleb oma esimesel WSOP põhiturniiril kohe auhinnalisele kohale. Nööpe on tal siiski vähevõitu - vaid 92 000.

Meie lähinaabritest heitlevad auhinnarahade nimel endiselt leedukad. Eestlaste jaoks on WSOP 2012 paraku juba lõppenud ning põhiturniiril ei õnnestunud cashida ka sel aastal.

Põhiturniiri neljandal päeval on oodata põnevat mullimängu, sest rahadesse tuleb 666 parimat. Min-cash toob sisse vähemalt $19,227 ning sealt edasi tõusevad auhinnarahad kuni 8,527,982 dollarini, mis läheb turniiri võitjale.

WSOP põhiturniiri neljas mängupäev algab täna õhtul. Jälgi WSOP live-ülekannet siit!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories