Bodog kinnitas väljumist Ida-Euroopa turgudelt, sh. Eestist

Bodog

Eelmisel nädalal tekitasid maailma suurimas pokkerifoorumis TwoPlusTwo kõmu Bodog pokkeritoa klienditoe poolt saadetud e-kirjad, kus paluti teatud riikide mängijatel oma kontod hiljemalt 30. augustiks tühjaks teha ning anti teada, et edaspidi neid enam ei teenindata.

Esmaspäeval saabus PokerNewsile Bodog pokkeritoa ametlik kinnitus, kus aastaid tagasi ka Eesti mängijate seas populaarne operaator andis teada oma väljumisest Ida-Euroopa turgudelt.

"Meie ettevõte on tuntud oma kõrgetasemelise klienditeeninduse poolest ning eeskätt klientide huvides keskendume hulga väikeste turgude asemel täielikult nendele riikidele, kus suudame pakkuda parimat toodet, " kinnitas Bodog. "See tähendab, et me lõpetame järgmistest riikidest pärit mängijate teenindamise: Armeenia, Aserbaidžaan, Valgevene, Bosnia ja Hertsegoviina, Bulgaaria, Horvaatia, Ungari, Iisrael, Kasahstan, Leedu, Läti, Eesti, Makedoonia, Montenegro, Rumeenia, Venemaa, Serbia, Sloveenia, Ukraina ja Usbekistan."

Kõikidel mängijatel, kellel on Bodogi kontodel raha, palutakse see augusti jooksul välja võtta. 31. augustil nullitakse kõikide eelpool nimetatud riikide mängijate kontoseisud.

Tulevikus keskendub end üheksa kuud tagasi Bovada.lv-ks brändinud pokkerituba idamaadele. Juunis müüdi Bodogi võrgustik Aasia-suunal töötavale Bodog88-le ning Bodogi teatel võimaldabki see neil fokuseerida oma äritegevus peamiselt Aasiale.

Viimane aasta pole möödunud Bodogile just edukalt. Veebruari lõpus said Bodog.com asutaja Calvin Ayre ning kolm teist meest USA föderaalvõimudelt süüdistuse illegaalse hasartmängu korraldamises ning rahapesus. Märtsis loobus aga ettevõte Hispaania klientidest pärast sealse turu reguleerimist.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories