Full Tilt Poker plaanitakse avada 6. novembril

Full Tilt Poker plaanitakse avada 6. novembril 0001

Maailma suurim pokkerituba PokerStars kinnitas PokerNewsile, et allkirjastas täna 731 miljoni dollarilise lepingu USA Justiitsministeeriumiga ning plaanib Full Tilt pokkeritoa taaskäivitada juba selle aasta 6. novembril.

Vastavalt lepingule kandis PokerStars USA valitsusele 225 miljonit dollarit ning tasub ülejäänu lähema kolme aasta jooksul. Teistest riikidest pärit pokkerimängijatele, kellel jäi Full Tilti kinni 184 miljonit dollarit, tagastatakse raha 90 päeva jooksul.

Täna hommikul vastas Full Tilt pokkerimänedžer Shyam Markus pokkerifoorumis TwoPlusTwo mängijate poolt esitatud olulisematele küsimustele, andmata siiski selgeid vastuseid erinevate kliendiprogrammide, sh. rakeback-pakkumiste jätkumiste osas.

Pokernewsile usaldusväärsetele allikate teatel pole PokerStarsil siiski vähemalt esialgu mingit kavatsust Full Tilt Poker'it Eestis taaskäivitada. Siiski lubatakse kanda hoolt selle eest, et mängijad oma raha kätte saaksid, mis peab tublisti leevendama enam kui aasta kestvat surutist internetipokkeris.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories