PokerStars Mobile App toob suverõõmud pokkerilauda!

PokerStars mobile app

Tundub, et augustis antakse Eestissegi päikest ning kõik meist tahavad sellest suvest veel viimast võtta ning mitte toas passida, vaid pigem ikka looduses, metsas ja mere ääres viibida. Tavaliselt tähendaks selline asi pokkerimängija jaoks tavapärasest vähem töötunde, aga sel aasatl on aga asjad hoopis teisiti!

Maailma suurim pokkerituba on loonud oma mängijatele võimaluse mängida pokkerit mobiiltelefoni vahendusel ning paljud on selle võimaluse enda jaoks juba avastanud.

Pokerstars Mobile App võimaldab jätkata pokkerimängu kaugel oma arvutiekraanist. Pikk rongisõit maale vanaema juurde ei pruugi olla enam piinarikas minutite ja pooltundide lugemine, vaid hoopis põnev pokkeriturniir või väike rahalauasessioon. Puhkepaus pikal jalgrattamatkal on täidetud! Päikese käes põõnutamine on oluliselt huvitavam kui varem ja see, et suvilas pole enam ühtki lugemata raamatut, pole mingi probleem. Sel suvel on meile abiks ja rõõmuks PokerStars Mobile App!

Vaatame üle varustuse, mida Sul on vaja, et täielikult nautida Mobile pokkerit:

- Mobiiltelefon (Eestis peab see esialgu olema Android, aga on lootust, et peagi saavad sama nautida ka iPhone’i ning iPadi omavad mängijad)
- PokerStars Mobile App – selle saad alla laadida järgides lehel http://www.pokerstars.ee/mobile/ toodud juhiseid;
- PokerStarsi konto;
- Hea internetiühendus – korralik Wi-Fi on ideaalne, kuid tavaline 3G ühendus ajab tavaliselt samuti asja ära;
- Kõrvaklapid – pole kohustuslikud, kuid teevad mängimise mugavamaks, kui soovid kuulda pokkerimängu hoiatussignaale või tahad mängimise kõrvale muusikat kuulata või end lihtsalt reaalse maailma häältest eraldada;
- Kena, vaikne kohakene – muusikafestivali keskel pole siiski ilmselt pokkerimängimine mõistlik tegevus, aga omaette rannalinal, jõekäärus või telgis võib olla tegemist väga mõnusa ajaviite või ka töösessiooniga.
Selleks, et pokkerimäng telefonis oleks võimalikult sarnane ja mugav kui arvutis, on PokerStars lisanud mõned vidinad:
- ’Play Now’ nupp aitab mängija kiiresti tagasi lauda või samade parameetritega lauda, kus ta enne mängis.
- Suur osa mängijaid tahab mängida enam kui ühel laual korraga – andrioidis saad avada korraga 4 PokerStars lauda!
- ’Zoom Poker’ – PokerStarsi kiirpokkeri versioon, kus mängija saab kohe peale foldimist uued kaardid, on samuti mobiilis mängivale pokkerihuvilisele saadaval. See on ilmselt parim mänguversioon neile, kes tahavad teha vaid lühiajalisi mängusessioone.

PokerStars on Sinuga kõikjal, kuhu lähed, ja soovib Sulle palju mängurõõmu!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories