Võida tasuta pääse Olympic Heads-Up Challenge turniirile

Olympic Poker Club

Olympic Poker Club korraldab Tallinnas Reval Park hotelli kasiinos 18.-20. augustini pokkerilahingu Olympic Heads-Up Challenge. Mees mehe vastu 35-eurose osalustasuga turniiril on võimalik osaleda maksimaalselt 64 mängijal. Võitja teenib karika ning 50 eurot baarikrediiti väärikaks tähistamiseks.

Turniir toimub neljas 16 mängijaga eelvoorus ning finaalpäevale pääsevad igast grupist kaks ehk kokku kaheksa paremat. Eelvoorudes on mängijate algstäkk 3000, finaalpäeval 5000. Tasemete pikkus on 15 minutit ja algavad pimepanustega 25/50. Kõik mängud peetakse kahe võiduni. Turniiri teeb huvitaks "No Check" tingimus, mis tähendab, et alati tuleb panustada.

  • Eelvoorud 1-2 18.08 kell 16:00 ja kell 19:00
  • Eelvoorud 3-4 19.08 kell 16:00 ja kell 19:00
  • Finaal 20.08 kell 16:00

Võida tasuta pääse PokerNews Eesti freerollilt

Kui oled liitunud Olympic-Online pokkeritoaga läbi Pokernewsi Eesti linkide, siis tule osale vaid 10 FPP punkti eest tasuta turniiril 14. augustil algusega 20:30.

Freerolli kolm parimat mängijat võidavad tasuta 35-eurose pääsme* Olympic Heads-Up Challenge turniirile. Osalema on oodatud kõik Pokernews Eesti kaudu liitunud mängijad.

*Pileti võitjad registreeritakse automaatselt esimesse eelvooru 18.08 algusega 16:00.

Registreerimine turniirile on avatud. Turniiri leiad Olympic-Online pokkeritoa ooteruumist:
Olympic-Online -> Olympic Freerolls -> Pokernews Eesti freeroll

Võida tasuta pääse Olympic Heads-Up Challenge turniirile 101

Liitumine Olympic-Online pokkeritoaga läbi meie linkide on Sulle mitmekordselt kasulik. Lisaks võimalusele osaleda kõikides pokkeritoa promodes ning deposiitboonusele 200% kuni $1000, korraldame me oma mängijatele regulaarseid freerolle. Tänavu toimub eriline ainult meie kaudu liitunud mängijate käteralli, mille käigus võid muuta mängimise Olympic-Online pokkeritoas veelgi kasumlikuks! Aktiivsematel mängijatel on võimalus jõuda Team Elite mängijate hulka ning teenida kuni 55% cashbacki koos erinevate lisahüvedega Olympicu kasiinodes. Tutvu pakkumistega siin!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories