PokerNewsi klubiliikmed võistlesid pühapäeval petanque'is

PokerNewsi klubiliikmed võistlesid pühapäeval petanque'is 0001

MTÜ PokerNews Turniiripokkeri Klubi liikmed pidasid pühapäeval, 2. septembril maha põneva petanque'i lahingu Pirita väljakutel. Võistlusele eelnes tuntud pokkerihai Marek Kolgi poolt korraldatud koolitus, kus petanque'i Eesti sisemeister ning kuuekordne välisvõistluste medalist tutvustas mängu põhitõdesid ning jagas kasulikke näpunäiteid.

Seejärel läks mänguks ning kuigi heitlike ilmaolude tõttu osales selles vaid kaheksa mängijat (Marek Kolk ise täitis kohtuniku kohuseid), jagus põnevust kuni viimase ringini. Kolm võistkonda neljast teenisid võrdselt kaks võitu ning parima punktide vahega krooniti võitjateks Kairit Leibold ning Inma Loar.

Ametlikule võistlusele järgnes TonyBeti auhinnamäng, kus võitjapaar mängis Marek Kolgi vastu. Et võistlus oleks võrdsem, oli Kairitil ning Inmal kasutada kahe peale kuus kuuli Mareki kolme vastu. Ka selles vastasseisus jagus pinget kuni viimase ringini ning hoolimata naiskonna visast vastupanust võttis vanameister siiski oma, võites kõige napimalt 9:8.

Petanque'ile järgnenud lõunasöögil Kalevi jahtklubis otsustati pokkeriväliste võistluste traditsiooni jätkata ning võtta talvel mõõtu curlingus ning järgmisel suvel golfis, pidades võimalusel maha ka sõpruskohtumisi teiste pokkeriklubidega.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni asutajaliikmete hulka kuuluv MTÜ Pokernews Turniiripokkeri Klubi asutati 2009. aasta novembris. Klubisse kuulub 31 Eesti pokkerihuvilist, kellest tubli veerandi moodustavad naisliikmed.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories