Tonybet hakkas BC Kalev/Cramo suursponsoriks

Tony G

Esmaspäeval, 22. oktoobril allkirjastasid Eestis litsentseeritud laia profiiliga kihlveokontori Tonybet omanik Antanas „Tony G“ Guoga (pildil) ning viimasel kahel hooajal Eesti Korvpalli Meistriliiga võitjaks tulnud BC Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa kolmeaastase koostöölepingu, mille alusel saab Tonybetist üks korvpalliklubi suursponsoritest.

„BC Kalev Cramo on ambitsioonikas võistkond ning suuteline mitte ainuüksi Eestis, vaid ka lähiregioonis läbi lööma,“ ütles Guoga, kes on samaaegselt Leedu korvpallikoondise suurim toetaja ning sealse korvpalliföderatsiooni asepresident. „Meil on hea meel kõikidele oma mängijatele kinnitada, et iga Tonybetis tehtud panusega toetavad nad nüüdsest otseselt Eesti korvpalli arengut.“

Tonybet asutati Leedus 2009. aastal pärast kihlveokontori Omnibet omandamist. Kaks aastat hiljem alustas ettevõte laienemist teistesse Euroopa riikidesse. Eesti Maksu- ja Tolliamet väljastas osaühingule Tonybet toto tegevusloa möödunud aasta 21. oktoobril ning hasartmängu korraldusloa kuu aega hiljem, misjärel alustas tegevust Tonybeti eestikeelne spordiennustus internetis. 2012. aasta augustis avas Tonybet Mustamäel Eesti esimese spordiennustuse panustamispunkti.

BC Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa sõnul on tegemist väga olulise ning pikaajalise kokkuleppega, mis näitab, et mõlemad pooled usaldavad teineteist. „Kuna BC Kalev/Cramo eelarve on võrreldes eelmise hooajaga oluliselt suurenenud, oleme leidnud kolm uut koostööpartnerit. Neist suurim on Tonybet, kelle toetus aitab meil uusi eesmärke ellu viia,“ lisas Valdmaa.

BC Kalev/Cramo asutati 1998. aastal Canon ENM nime all ning on võitnud Eesti Meistriliiga viiel korral. Sel hooajal osaletakse lisaks kohalikele meistrivõistlustele ka Balti korvpalliliigas ning VTB Ühisliigas.

Tonybet hakkas BC Kalev/Cramo suursponsoriks 101

Toeta Eesti meistermeeskonda ning panusta Tonybetis. Alati suurepärased koefitsiendid ning laialdased võimalused korvpallis!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories