Full Tilt Poker taaskäivitati täna lõunal

Full Tilt Poker

Täna kell kaks päeval Eesti aja järgi käivitas enam kui 16 kuud tagasi suletud Full Tilt pokkerituba taas pärisraha mängud. Ühtlasi tagastas juulis oma endise suurima konkurendi PokerStarsi omandusse läinud ettevõte mängijate kontodele jäänud rahalised vahendid.

Artikli avaldamise hetkel mängis Full Tilt pokkeritoa 20 745 lauas 42 416 mängijat, mis tähistab endise pokkerihiiu edukat naasmist. Kõrgeimad Texas Holdem limiidid, kus reaalne action käis, olid fixed limitis 50/100 ja no limit'is 25/50. Pot Limit Omahat mängiti tasemel 25/50 ning laudades oli juba näha ka superäss Gus Hansenit.

Kahjuks ei saa Full Tildis lisaks USA kodanikele enam mängida ka mitme Euroopa riigi (sealhulgas Eesti) mängijad, kus PokerStars töötab riigipõhise litsentsi alusel. Küll on võimalik oma Full Tilti kinni jäänud rahalised vahendid hõlpsalt PokerStarsist kätte saada. Niisamuti premeerib PokerStars endiseid Full Tildi püsikliente kõrgemate mängijatasemetega ning annab Full Tildis teenitud punktide asemele PokerStarsi FPP-sid, mida saab kasutada laialdase valikuga pokkeritoa kaupluses või vahetada raha vastu.

"Olles nüüdsest PokerStarsi tütarsait, võimaldame me hõlpsat rahade liigitamist PokerStarsi ja Full Tilt pokkeritoa vahel," seisis täna avaldatud FTP pressiteates. "Need kaks saiti koondavad enim pokkerimängijaid maailmas ning võimaldavad osaleda suurima valikuga rahamängudes ja turniiridel."

Pokkeritoa turundusjuhi Sarne Lightmani sõnul on uuesti käivitatud Full Tilt parem kui kunagi varem. "Me toome tagasi mängijad nende poolt armastatud pokkerituppa ning kutsume neid osa saama uut algust tähistavatest "Deal Me In" promodest," sõnas Lightman.

Full Tilt Poker sattus hätta eelmise aasta 15. aprillil puhkenud Musta Reede skandaali tõttu. Sama aasta 29. juunil peatati pokkeritoa litsents ning selle miljonid mängijaid sattusid enam kui aastaks keerulisse olukorda, jäädes ilma oma kontodel olnud rahast. Mitme ebaõnnestunud katse järel Full Tilt maha müüa, omandas ettevõtte 2012. aasta juulis viimaks PokerStars.

Sekeldused Full Tildi endiste omanikega pole aga veel kaugeltki läbi, sest föderaalvõimud süüdistavad Ledereri, Fergusoni, Bitari ja Furst'i 12 tõsises rikkumises, mille hulka kuuluvad muuhulgas rahapesu, pangapettused, illegaalse hasartmängu korraldamine ning osalemine erinevates vandenõudes. On võimalik, et osa meeste varast läheb konfiskeerimisele ning lisaks sellele peavad nad ka mingi aja vanglatrellide taga veetma. Septembris andis Howard Lederer Pokernewsile eksklusiivintervjuu, kus andis pisut selgitusi enda ning Full Tildi tegevuse kohta.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories