Full Tilt taas maailma suuruselt teine pokkerituba

Full Tilt Poker

On möödunud vaid kaks nädalat hetkest, mil Full Tilt Poker taaskäivitas pärast 18 kuud kestnud eemalolekut pärisrahamängud ning juba nad ongi võtnud sisse harjumuspärase positsiooni maailma suuruselt teise pokkeritoana.

PokerScout.com andmetel mängis Full Tildi rahalaudades esimesel tegevuspäeval 8900 mängijat. See langes 8000-le esimese nädala lõpuks ning on püsinud viimastel päevadel 6400 piires.

Kogu online-pokker oli sel nädalal siiski väikeses, 0,4% languses. Suurim kaotaja oli iPoker võrgustik, kes jäi ilma seitsmest protsendist oma keskmisest 3000 mängijast. Sarnaselt iPoker'ile kaotasid mängijaid ka teised, mis annab tunnistust, et turule naasnud Full Tilt Poker hakkab neid kõikidelt konkurentidelt ära võtma.

Full Tildi omandanud PokerStars langes samuti, kuid 2% kukkumine oli kordades pehmem kui lähimate konkurentide oma - 888poker ja PartyPoker kaotasid eelmisel nädalal vastavalt 4% ja 6% mängijatest.

Full Tilt Poker sattus hätta eelmise aasta 15. aprillil puhkenud Musta Reede skandaali tõttu. Sama aasta 29. juunil peatati pokkeritoa litsents ning selle miljonid mängijaid sattusid enam kui aastaks keerulisse olukorda, jäädes ilma oma kontodel olnud rahast. Mitme ebaõnnestunud katse järel Full Tilt maha müüa, omandas ettevõtte 2012. aasta juulis viimaks PokerStars. Eesti ning mitme teise Euroopa riigi residendid, kus PokerStars töötab riigipõhise litsentsi alusel, said oma kinnijäänud raha küll kätte, kuid kahjuks enam Full Tildis mängida ei saa.

KohtTuba7 päeva keskmine (rahalauad real-money)
1PokerStars22,000
2Full Tilt Poker6,700
3iPoker2,750
4PartyPoker2,600
5888Poker1,980
6PokerStars.it1,900
7PokerStars.es1,760
8Winamax.fr1,600
9Ongame1,540
10Micrograming1,460

Vaata täpset raportit PokerScout.com lehel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories