888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Hispaania kohus mõistis õiguse PokerStarsile

  • Brett ColsonBrett Colson
Hispaania kohus mõistis õiguse PokerStarsile 0001

Hispaania kohus otsustas sel nädalal, et maailma suurim pokkerituba PokerStars on tegutsenud riigis legaalselt alates saidi käivitamisest 2001. aastal.

Eelnevalt süüdistas suur Hispaania hasartmänguettevõte Codere PokerStarsi, et nad on tegutsenud Hispaanias illegaalselt kuni uue hasartmängude regulatsioonini jõustumiseni selle aasta juunis. Codere väitel mõjutasid online-mängutoad negatiivselt ettevõtte maapealseid operatsioone, pakkudes oma teenuseid Hispaania mänguritele ilma riikliku loata.

Vastavalt PokerStarsi poolt reedel väljastatud pressiteatele leidis aga kohus, et PokerStarsi tegevus oli igati õiguspärane, kuna 2012. aasta juunile eelnenud hasartmängude regulatsioonis puudusid paragrahvid, mis keelanuks netipokkerit pakkuda.

"Me oleme kohtu poolt tehtud otsusega väga rahul," kommenteeris PokerStarsi peamine nõustaja Paul Telford. "Jätkame ka edaspidi oma litsentseeritud pokkeriteenuste pakkumist Hispaania juhtiva brändina."

PokerStars töötab Hispaanias domeenina www.pokerstars.es, omades selle aasta juunis Hispaania hasartmängukomisjoni poolt väljastatud litsentsi. PokerScout.com andmetel domineerib pokerstars.es Hispaanias võimsalt, omades ligi 70% pärisrahamängude turust.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?