Hispaania kohus mõistis õiguse PokerStarsile

Hispaania kohus mõistis õiguse PokerStarsile 0001

Hispaania kohus otsustas sel nädalal, et maailma suurim pokkerituba PokerStars on tegutsenud riigis legaalselt alates saidi käivitamisest 2001. aastal.

Eelnevalt süüdistas suur Hispaania hasartmänguettevõte Codere PokerStarsi, et nad on tegutsenud Hispaanias illegaalselt kuni uue hasartmängude regulatsioonini jõustumiseni selle aasta juunis. Codere väitel mõjutasid online-mängutoad negatiivselt ettevõtte maapealseid operatsioone, pakkudes oma teenuseid Hispaania mänguritele ilma riikliku loata.

Vastavalt PokerStarsi poolt reedel väljastatud pressiteatele leidis aga kohus, et PokerStarsi tegevus oli igati õiguspärane, kuna 2012. aasta juunile eelnenud hasartmängude regulatsioonis puudusid paragrahvid, mis keelanuks netipokkerit pakkuda.

"Me oleme kohtu poolt tehtud otsusega väga rahul," kommenteeris PokerStarsi peamine nõustaja Paul Telford. "Jätkame ka edaspidi oma litsentseeritud pokkeriteenuste pakkumist Hispaania juhtiva brändina."

PokerStars töötab Hispaanias domeenina www.pokerstars.es, omades selle aasta juunis Hispaania hasartmängukomisjoni poolt väljastatud litsentsi. PokerScout.com andmetel domineerib pokerstars.es Hispaanias võimsalt, omades ligi 70% pärisrahamängude turust.

VEEL LUGUSID

Other Stories