Laupäeval toimub Viljandimaal squash-pokkeri turniir

Somm

17. novembril toimub Eestis esmakordselt võistlus, mille parim selgub kahe ala - squashi ja pokkeri - tulemuste põhjal. Päev algab kell 11.00 Tääksi Spordikeskuses toimuva squashiturniiriga ning jätkub Viljandi Mõttemängude Klubis kell 17:00 algava pokkerilahinguga, mis määrab lõpliku paremusjärjestuse.

Squash/pokkeris võtavad mõõtu Viljandi squashimeister ja legendaarne Viljandi Mõttemängude klubi hing Harri “Somm” Aaltonen (pildil), Tääksi spordiklubi juhataja ja Viljandi Mõttemängude klubi liige Toomas Aavasalu, Tartu pubipokkeri Grand Old Man ja hobisquashija Tarmo “Waim” Pikk, endine Eesti Squashiföderatsiooni peasekretär ja Pafi esindaja Zoran Grojic, Viljandimaa lootustandvad noored squashimängijad ning külalised.

Kogu jõukatsumist on võimalik jälgida live-videopildi vahendusel aadressil www.eestipokker.com. Et pokkeriturniir toimub telelaual, näeb lisaks pildile ka seda, milliste kaartidega squashiässad all-in lähevad.

Hetkel tegelevad mängijad veel viimase lihvi andmisega oma löögi- ja foldimistehnikatele. Lisaks käivad vaidlused selle üle, et kuna pokkeris on algne nuppude arv kõigil võrdne, siis peaks ka squashis kõik mängijad samas kaalus olema. Ettepaneku autor Harri Aaltonen (130 kg) on nõus ise kaasmängijatele vajalikud kaaluvestid hankima.

Laupäeval toimub Viljandimaal squash-pokkeri turniir 101

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories