PokerNewsi klubi mängis neljapäeval snuukerit

snooker

Eile toimus igakuine PokerNewsi turniiripokkeri klubi sportlik klubiõhtu, mille käigus võtsid 16 klubi liiget ning sõpra mõõtu snuukeris. Baribalis toimunud põneva turniiri võitjateks tulid Revo ja Marko, kes võitsid kõik neli kohtumist.

Kaheksa kaheliikmelist võistkonda olid jagatud kahte alagruppi, mille võitjad kohtusid omavahel finaalis. Esimeses alagrupis panid oma paremuse maksma Inma ja Kelly, teises aga Revo ja Marko. Omavahelises finaalis ei andnud mehed paraku naistele erilist võiduvõimalust ning noppisid kindla võidu. Kolmandat kohta välja ei mängitud - selle jagasid Meelis/Mikk ning "Batu"/Mari, kes saavutasid mõlemad oma alagrupis teise kohta.

"Oli mitmeid põnevaid mänge ning kuigi suutsin endast anda vaid 30%, oli tegemist väga toreda üritusega," kommenteeris aastaid snuukeriga tegelenud Revo, kes tõstis siiski eeskätt esile head seltskonda. "Tegelikult pole mingit vahet, kes võidab - eeskätt on tore, et klubiliikmed kohtuvad ka väljaspool pokkerilauda ning viivad läbi ühiseid üritusi."

Et mängijate tase oli jällegi üsna võrdne ning päevad ei ole vennad, näitas kujukalt asjaolu, et oktoobris piljardivõistlustel võidutsenud Herli ja Hannes jäid koos oma paarilistega lausa punasteks laternateks. Herli, kes mängis seekord paaris Kerliga ei saanud oma mängu kuidagi käima ning totaalselt liimist lahti olid ka ürituse korraldajad Hannes ja Mariliis.

Järgmine PokerNewsi klubiliikmete sõpruskohtumine peetakse detsembris, mil võisteldakse kas bowlingus või curlingus. 2009. aasta novembris asutatud PokerNewsi Turniiripokkeri Klubi ühendab 37 aktiivset liiget, kellest iga neljas on naine. Tuntud mängijatest kuuluvad klubisse näiteks Imre ja Kairit Leibold, Marek Kolk, Herli Olop, Kelly Limonova, Revo Kink, Veljo Raun jpt.

Snuukeriturniiri finalistid: Kelly, Revo, Marko ja Inma
Snuukeriturniiri finalistid: Kelly, Revo, Marko ja Inma

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories