Pühapäeval algavad online-pokkeri Eesti meistrivõistlused

Olop Reinaas

Pühapäeval, 4. novembril algavad 2012. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõistlused (OPEM), mis viiakse läbi Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade Triobeti, Pafi ja PokerStarsi koostöös. Nädal aega vältava pokkerifestivali käigus jagatakse välja 10 meistritiitlit.

Tiitlivõistlused avab pühapäeval kell 19:00 algav osalustasuvaba turniir, millele korraldajad loodavad rekordilist osalejate arvu. "Kui enamikel spordialadest võitlevad tiitli eest mõnikümmend või paremal juhul mõnisada sportlast, siis on reaalne, et OPEMi avaturniirist saab suurima osavõtjate arvuga tiitlivõistlus Eesti spordimaastikul," toonitas ETPFi president Marek Reinaas (pildil paremal).

22- kuni 110-eurose osalustasuga OPEMi turniirid toimuvad vaheldumisi kolmes pokkeritoas ning võisteldakse kõikides enimlevinud mängudes. Festival kulmineerub pühapäeval, 11. novembril Triobetis toimuva 110-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniiriga.

Pokkeritoad on lisanud turniiridele 1750 euro väärtuses auhindu raha ning turniiripääsmete näol. Lisaks premeerib ETPF meistrivõistluste üldarvestuse kuute parimat ligi 1900 euro väärtuses piletitega 2013. aasta Eesti meistrivõistluste turniiridele. Viimases edetabelis saavad osaleda vaid ETPFi liikmesklubidesse kuuluvad mängijad, kes on end eelnevalt nõuetekohaselt registreerinud.

„Ma ootan põnevusega uute Eesti meistrivõistluste algust,“ ütles 2011. aasta OPEMi parim mängija Herli Olop (pildil vasakul), kes võitis esikoha ka möödunud nädalavahetusel Läänemerel toimunud Paf Live Marine Cup põhiturniiril. „Loomulikult on ülimalt keeruline aasta mängija tiitlit kaitsta, kuid ma lähen andma endast parimat ning kutsun ka teisi pokkerisõpru aktiivselt kaasa lööma.“

Tule ja vaata meie lehel Eesti meistreid turniiripokkeris!

Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon asutati 2010. aasta märtsis ning võeti samal aastal ka Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IPF) liikmeks. ETPFi kuulub kümme pokkeriklubi: All-linn, Insomnia, Nemesis, PokerNews, Pokkerikool, PokkeriProd, Pärnu, Olympic, Viljandi Mõttemängude klubi ja Wismari, kes ühendavad üle paarisaja aktiivse mängija.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories