Võida pokkerireis GSOP Live Viini etapile

Gsop Live Viin

Kes ei tahaks külastada imelist ja ajaloohõngulist Viini? Lisaks hämmastavale arhitektuurile ja hingetukstegevale ajaloole pakub Viin meeleolukat ööelu, mis on sobilik ka kõige nõudlikumale reisijale. Võida tasuta $3000 väärt GSOP Live pakett alustades mängimist freerollilt!

GSOP Live Viin, Austria 12 - 17. veebruar

Kvalifitseeru läbi online-finaalide

Igal nädalal toimuvad Ongame ülevõrgulised kolm online-finaali, kus mängus mitmeid $3000 paketid. Sisseost maksab $320, kuid võid kvalifitseeruda ka ainult $2.20 maksva igapäevase kvalifikatsiooni kaudu.
- Paf pakub iga päev online kvalifikatsioone, need leiad kui otsid „$320 Live Event Qualifier“ turniire.
- $320 finaalid toimuvad igal teisipäeval, neljapäeval ja pühapäeval kuni 6. jaanuarini.

Pafi lisakvalifikatsioonid Viini

Paf korraldab lisaks kaks kolmapäeva 05.12.2012 ja 09.01.2013 spetsiaalse kvalifikatsiooniturniiri, mis on mõeldud ainult Pafi mängijatele. Sisseost maksab $320, mille võid ka lunastada lojaalsuspunktide eest 6. taseme pileti vastu. Sul võimalus 1. taseme pilet võita läbi Pafi igapäevaste freerollide, lisaks sellele toimuvad $5.50, $33 ja $108 turniirid üle 20 korra päevas.

Võid paketi võita ka mündivisetega

Leiad pokkeritoa ooteruumist mündiviske turniirid, kus kõik registreerunud mängijad alustavad turniiri 1 zetooniga.
1. etapp - sisseost $1.05 ja kvalifitseerumine 2. etapile.
2. etapp - sisseost $14.70 ja kvalifitseerumine 3. etapile.
3. etapp - sisseost $310 ja see on otsene kvalifikatsioon $3000 GSOP Live paketi võitmiseks.

Kui kvalifitseerud GSOP Live Viini põhiturniirile läbi Pafi, siis osaleda ka "Last longest" võistlusel. Väljakutse eesmärk on ülimalt lihtne – püsida mängus teistest Pafi mängijatest kauem ja sind premeeritakse Club Pafi reisiga Macausse!

Kui Sa pole veel Pafis konto loonud, siis tee seda läbi meie portaali linkide ja me võimaldame Sulle vähemalt 1200 euro väärtuses freerolle aastas ning mitmesuguseid eripakkumisi ja lisahüvesid! Ava Paf konto nüüd!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories