Viktor "Isildur1" Blom tegi taas Dwanile ära

Dwan Blom

Tõenäoliselt on pokkerisõpradel veel hästi meeles mõne aasta tagused legendaarsed lahingud online-rahamängude imelaste Tom "durrrr" Dwani ja Viktor "Isildur1" Blomi vahel.

Eelmisel pühapäeval võtsid mehed taas teineteisest mõõtu ning mängisid Full Tilt pokkeritoas 400 000 dollarillise winner-takes-it-all matši. Tulemus oli üsna sama, mis aastaid tagasi - Blom sai kindla võidu.

Mäng toimus neljas $100/$200 No Limit Holdem lauas, mille vahel jagas kumbki mängija ära 200 000 dollarit. Kulus vaid 1381 jaotust, kuniks Blom oli Dwani tühjaks mänginud.

Esimese suure jaotuse suutis küll "durrrrr" võita, alistades oma pocket kuningatega "Isildur1" pocket kümned. $45 198 väärt panga võitmine jäi paraku aga ameeriklase ainsaks kordaminekuks. Mitmel korral üritas Dwan potte jõuga ära võtta ning kaotas sellega palju raha: kõige kallim neist läks talle maksma üle 28 000 dollari.

Pärast järjekordset Dwani halba bluffi äss-kõrgega Blom kolmiku vastu jäi tal kahele lauale alles vaid 50 000 dollarit. Seegi sulas kui märtsikuine lumi.

Eikuskil välja ilmunud Isildur1 hävitas 2009. aasta sügisel netipokkeris võitmatu mehe kuulsuse omandanud Tom Dwani pea täielikult, laostades teda miljonite dollaritega. Hiljem mängis rootslane selle raha küll teistele maha, kuid oli tõusnud selleks ajaks maailma üheks populaarseimaks pokkerimängijaks ning hankis peatselt profilepingu PokerStarsiga. Alates selle aasta sügisest kuuluvad mõlemad mehed koos Gus Hanseniga aga Full Tildi profitiimi.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories