Lahkus tuntud pokkeriraamatute autor Lou Krieger

Lou Krieger

Esmaspäeval lahkuks meie seast tuntud pokkerimeedia tegelane ning raamatute autor Lou Krieger (pildil), kes kaotas kuus kuud kestnud lahingu söögitoru vähile.

"Oleme sunnitud suurima kahetsusega teatama, et täna hommikul lõppes Lou võitlus vähiga," teatas Kriegeri perekond esmaspäeval tema Facebooki lehel. “Ta võitles vapralt kuni lõpuni ning tahtis, et kõik seda teeksid. Teda ümbritses perekond. Lou'd jäävad mälestama kõik, kes teda tundsid. Pokkerimaailma kaotas staari."

Maailma pokkerikommuun tundis Kriegerit kahe kümnendi vältel kirjaniku, saatejuhi ning mängijana. Ta kirjutas sadu pokkeriteemalisi artikleid ning on andnud välja 11 pokkeriraamatut, mille hulgas Poker for Dummies, The Poker Player’s Bible ja Hold’em Excellence: From Beginner to Winner. Ta oli ka üks iganädalase raadiosaate “Keep Flopping Aces” juhte Rounders raadios, endine Poker Player Newspaper toimetaja ning PokerNewsi kaasautor.

*Pildi allikas LouKrieger.com.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories