888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokkerimängijal jäi high-stakes lauas julgusest puudu

  • Brett CollsonBrett Collson
PokerStars

Pühapäeval PokerStarsis toimunud Turbo Championship of Online Poker (TCOOP) põhiturniir lõppes seitsme mängija vahel sõlmitud kokkuleppe ning “frma1103” võiduga. Tšempionist enam tekitas aga sel nädalal kõneainet hoopis TCOOPil seitsmendaks tulnud "SennaBoris79".

Venemaalt pärit loo kangelane teenis pileti TCOOPile 27-dollariliselt satelliidilt, pöörates selle $193 000 võiduks. Ju kasvatas edukas mäng ja sellega hangitud bankroll mehele tiivad selga, sest HighStakesDB.com andmetel ilmus ta juba teisipäeval $50/$100 No Limit Holdem lauda.

Oma esimesest buyin'ist (10 000 dollarit) sai Venemaa pokkerimängija lahti 90 minutiga, mängides tuntud high-stakes regularide Tobias "KTPOKP" Kuder, Diogo "phounderAA" Veiga, Cort "thecortster" Kibler-Melby, Trueteller, Jacob "Lottenice" Rasmussen ja "k0b0Ldm4k1" vastu. Sellest hoolimata lõpetas mees päeva 27 000-dollarilise kasumiga.

"SennaBoris79" kuum mäng jätkus järgmisel päeval, mil ta naases juba tuttavasse $50/$100 lauda. Pärast kolme sisseostu kaotamist hakkas mäng kenasti sujuma ning päeva lõpetas mees taas umbes 30 000 dollariga kasumis. Üldvõidust enam tekitas aga poleemikat enam kui 50000-dollarilise pangaga jaotus, mille "SennaBoris79" küll võitis, jättes aga pärast riverit arusaamatul põhjusel value-tõste tegemata.

Kui lauas oli avatud {9-Clubs}{6-Spades}{j-Diamonds}{9-Diamonds}{10-Hearts} ning pangas 19200 dollarit, tegi tema vastane "Trueteller" $17200 panuse, kuid monsterit ({j-Clubs}{9-Spades}) omanud "SennaBoris79" ei julgenud teha muud, kui lihtsalt callida. Arvestades, et vastane oli saanud riveril rea taskukaartidega {8-Spades}{7-Spades}, mängiti sisuliselt heads-up, "SennaBoris79" jättis endale alles vaid pisut üle kolmandiku jaotuse eelsest stäkist ning vastasel oli nööpe veel küllaga, tundus venelase käik üsna jahmatav. Mida ta kartis või oli see misclick?

Igatahes kadus "SennaBoris79" peatselt lauast, olles kahe mängupäevaga kenas $60K kasumis. Aeg näitab, kas "vapraks amatööriks" tituleeritud mees tuleb veelkord "vaaladega" jõudu katsuma või taipab enne cash-out nuppu vajutada.

Jaotust ennast saate näha siin.

PokerStarsi sõltumatu ülevaatega saad tutvuda siin. Neid, kes liituvad maailma suurima pokkeritoaga läbi PokerNewsi linkide, kasutades turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS", premeerime enam kui 250 000 dollari väärtuses eksklusiivsete freerollidega igal aastal, mida meil on enam kui mistahes meie konkurendil. Juba veebruaris algab uus $67 500 freerolliseeria, kus eestlased on alati võitnud tuhandeid dollareid auhinnaraha.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?