Paf ja Viljandi mõttemängude klubi korraldavad pokkeriturniiri kell 7.30 hommikul

Hommikupokker

Viljandi Mõttemängude Klubi korraldab koostöös mänguportaaliga Paf 11. veebruaril kell 7.30 Paf hommikuturniiri. Turniir on ilma osalustasuta ja avatud kõigile.

Pafi Eesti tegevjuht Allar Levandi sõnul ei pea hea seltskonnaga tingimata reede või laupäeva õhtul kokku saama ja aega veeta. „Eriti mõnus on alustada töönädalat heas seltskonnas ning teha kerge hommikuvõimlemine ning väike ajutreening enne tööle minekut“, lisas Levandi.

„Tahame sellise turniiriformaadiga veidi jääd murda – pokker ei pea olema öine mäng ning turniir ei pea tingimata tunde kestma.“ Klubi eestvedaja Madis Birnbaumi sõnul ootavad nad esmaspäevahommikusele hüper-turbo struktuuriga NLH turniirile paarikümmet mängijat. „Klubi uksed avame juba kell seitse, serveerime kohvi ja pirukaid ning seejärel alustame turniiriga, mis eeldatavasti ei kesta üle poole tunni ja ka võitja jõuab õigeks ajaks tööle või pääseb tagasi voodisse pooleli jäänud unenägu vaatama. Esmaspäeva õhtul ootame aga mängijaid tagasi, sest toimub iganädalane Paf Freeroll“, ütles Birnbaum.

Juhul kui turniir osutub menukaks, siis on loota, et sellest kujuneb väike turniirisari. Korraldajate poolt on kõigile turniiril osalejatele tass kohvi ja värske saiake. Turniiri võitjale on auhinnaks €70 Paf Live’i pilet, teine koht saab $33 online-pileti ning kolmas koht $5.50 online-pileti. Viljandi Mõttemängude Klubi asub Viljandis aadressil Uueveski tee 11.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories