Triobetis algas Latvian Poker Series kvalifikatsioon

Triobet

Eesti pokkerimängijad on osalenud juba aastaid tähtsaimatel Lätis toimuvatel pokkeriturniiridel ning ühised väljasõidud Baltikumi suurimasse linna on alati kujunenud põnevateks ja meeleolukateks ettevõtmisteks.

Kuna Triobet tegutseb aktiivselt ka Läti turul, ulatab ta oma mängijatele taas abikäe ning võimaldab võita igakuiselt vähemalt viis paketti Riias toimuvale Latvian Poker Series turniirile. See on üks lõunanaabrite menukamaid pokkeriturniire, millest valmib muuhulgas ka ülekanne telelauas.

Kvalifitseerumine järgmisele, 30. märtsil toimuvale pokkeriturniirile algas juba sel nädalal ning kestab kuni 26. märtsini. Iga päev kell 19:00 algavad tasuta pokkeriturniirid, kus on garanteeritud vähemalt üks pilet samal päeval kell 20:00 algavale €3,30 lisaostudega turniirile.

Igapäevase re-buy turniiri auhinnafondis on vähemalt kaks piletit finaalsatelliidile, mis toimub teisipäeval, 26. märtsil kell 20:00. Sellel, 25-eurose osalustasuga freezeout-turniiril garanteerib Triobet vähemalt viis 200 eurot maksvat paketti 30. märtsil Riias, Olympic Voodoo kasiinos toimuvale Latvian Poker Series turniirile. Paketis sisaldub 145-eurone sisseost turniirile ning 55 eurot reisikulude katteks.

Latvian Poker Series satelliitturniirid leiad Triobeti lobbyst läbi: Scheduled Tournaments > Regular

Reeglid ja tingimused:
1. Võidetud pakett on isiklik ning seda ei saa müüa, vahetada ega selle maksumust rahas välja võtta. Paketi võitja peab ise turniiril osalema.
2. Paketi võitja peab kandma turniiril Triobeti logoga rõivaid või Triobeti logo, mille Triobeti esindaja annab võitjale enne turniiri algust.
3. Auhinnapaketis sisaldub 55 eurot reisikulude katteks, mis kantakse võitja Triobeti kontole. Mängija peab endale ise muretsema transpordi ning korraldama soovi korral majutuse Riias.

Triobetis algas Latvian Poker Series kvalifikatsioon 101

Triobet tasub kõikidele eelneval nädalal vähemalt 30 eurot reikinud mängijatele 30%-list rakebacki, mis kantakse mängijate kontodele igal esmaspäeval. Uutel mängijatel on võimalik saada kuni 1000 eurot liitumisboonust.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories