Eesti pokkerimeistrivõistluste finaallaud jõuab esmakordselt teleekraanile

ETPF

Eesti pokkerimeistrivõistluste põhiturniiri finaallaud mängitakse 9. märtsil telestuudios ja esmakordselt jõuab Eesti pokkeri aasta tippsündmuse kulminatsioon ka teleekraanile. Vastava kokkuleppe sõlmisid lõppeval nädalal Kanal 12 ja Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon.

2013. aasta EMV põhiturniiri finaallaud mängitakse harjumuspärase Park kasiino asemel telestuudios. Eesti meistrivõistlustest ja selle põnevast lõpuheitlusest valmib telesaade, mis peaks eetrisse jõudma märtsi lõpus. "Meistrivõistlused on alanud võimsalt ning nüüd oleme jõudmas ka uue olulise hetkeni pokkeri kui mõttespordi tutvustamisel laiemale avalikkusele," selgitas ETPFi president Marek Reinaas.

Vaatajatel avaneb võimalus kaasa elada finaallaua mängu kulgemisele koos mängijate taskukaartidega ja saada osa EMV üldisest melust. Esialgse plaani kohaselt juhivad Eesti meistrivõistlustest valmivat erisaadet vilunud pokkerihaid Evely Ventsli ja Mairold Millert ning pokkerilauas toimuvat kommenteerivad Eesti meistrid Henri Käsper ja Laur Sibold - seda kõike eeldusel, et ühelgi eelloetletutest ei õnnestu endal finaallauas istet võtta.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories