Heads-up pokkeri Eesti meistrivõistlused toimuvad mai lõpus

ETPF

Heads-up pokkeri Eesti meistrivõistlused toimuvad 23.-25. mail Tallinnas, Olympic Poker Clubis. Kokku pääseb meistritiitlile pretendeerima 128 mängijat ja turniiri osavõtutasu on 100 eurot. Lisaks toimub samal nädalavahetusel ka ETPF liikmesklubide vaheline võistkondlik mõõduvõtt, mis kannab nime Eesti klubide karikas.

Neljapäeval, 23. mail aset leidval 1A ja reedel, 24. mail toimuval 1B võistluspäeval mängitakse kolm esimest ringi, pärast mida kogunevad veerandfinaali jõudnud mängijad laupäeva, 25. mai keskpäeval, et selgitada välja 2013. aasta Eesti meister. Tiitlit asub kaitsma All-linna klubi mängija Andreas Kaju.

Registreerimine avatakse 1. aprillil ning lõppeb hiljemalt 20. mail (kui kõik kohad ei ole välja müüdud juba enne seda kuupäeva). Avavooru loosimine toimub 21. mail, mil selguvad nii võistluspaarid kui nende esimene mängupäev. Satelliitturniirid ETPF partner-pokkeritubades peaksid algama aprillis.

Laupäeva, 25. mai õhtul toimub ETPF liikmesklubidele suunatud Eesti klubide karikaturniir. Osaleda saavad viieliikmelised võistkonnad, mis esindavad konkreetset klubi. Rändkarikas on siiani 2011. aasta karikavõitja Turniiripokkeri klubi All-linn valduses. Osavõtumaks on 500 eurot võistkonna kohta. Klubidel on õigus moodustada oma liikmetest ka mitu erinevat võistkonda.

Mõlema turniiri struktuurid leiad Olympic Poker Club kodulehel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories